Informácie o doprave

Tovar sa snažíme expedovať ešte v deň objednávky, vždy do 14:00. Najneskôr však na ďalší pracovný deň. To znamená, že ak tovar objednáte do 14:00, tak štandardné doručenie je už na druhý pracovný deň.

Doprava kuriérom

Deň vopred budete emailom informovaní o dodávke a v deň dodávky Vás ráno bude kuriér kontaktovať SMS správou. Vami objednaný tovar je zabalený v krabici. 

Cena dopravy je stanovená cenníkom kuriérskych spoločností a je zobrazená pri potvrdzovaní objednávky rôzne podľa typu tovaru vrátane DPH. 

Osobný odber

Tovar si môžete prebrať aj osobne na našej pobočke v Liptovskom Mikuláš.

Na čo dávať pozor pri preberaní od kuriéra a čo robiť keď je zásielka poškodená?

Zákazník je vždy povinný vizuálne si skontrolovať zásielku pred podpísaním preberacieho dokladu (prepravného listu). Neskoršie reklamácie náš zmluvný prepravca neuznáva. V prípade, že po vizuálnej kontrole nezistíte poškodenie obalu, podpíšte preberací doklad. Tu svojím podpisom potvrdzujete prevzatie kompletnej zásielky v nepoškodenom stave. Po podpísaní preberacieho dokladu máte možnosť skontrolovať si obsah zásielky za prítomnosti kuriéra.

Ak zistíte poškodenie obalu, určite zapíšte tento stav do preberacieho dokladu. Po podpísaní preberacieho dokladu máte možnosť si skontrolovať obsah zásielky za prítomnosti kuriéra. Ak je zásielka poškodená, tento stav zapíšte do preberacieho dokladu a odmietnite zásielku prevziať.

Následne budete nami kontaktovaní.

V prípade, že poškodenie obsahu zásielky zistíte až po jeho prevzatí a odchode kuriéra, je nutné do 24 hodín reklamovať tovar mailom na adrese info@expodom.sk alebo poštou na adresu MUTTON s.r.o., Palugyayho 896, 03101 Liptovský Mikuláš