O nás

Nožnicové párty stany sme začali predávať v roku 2014. Skúsenosti sme zbierali ich používaním pri prenájmoch v čase prevádzkovania eventovej agentúry MUTTON.Tam sme dostali myšlienku, že pre zákazníka je výhodnejšie si stan zakúpiť ako si ho len prenajať na pár dní. Ceny prenájmu stanu sa často vyšplhajú k cene za akú sa nožnicový párty stan dá aj zakúpiť. A v prípade, že sa Vám prenajatý stan poškodí, musíte škodu uhradiť, a prenájom sa tak ešte navýši.

Postupne sme rozširovali portfólio o robustnejšie stany a príslušenstvo k párty stanom.  V spolupráci s partnerskými tlačiarňami dokážeme stany aj potlačiť. Potlač zrealizuje behom pár dní a problémom pre nás nie je ani plnofarebné potlačenie stanu. Našou veľkou výhodou je možnosť dokupovania náhradných dielov, čo našim zákazníkom umožňuje v prípade poškodenia stany jednoducho opravovať za veľmi prijateľných podmienok. Skladom máme vždy všetky náhradné diely, aj na stany, ktoré sme začali predávať úplne na začiatku. Za kvalitou našich nožnicových párty stanov si stojíme, preto sme sa rozhodli našim zákazníkom poskytnúť predĺženú záručnú dobu na 5 rokov. Čo našim zákazníkom umožňuje v prípade poškodenia stany jednoducho opravovať za veľmi prijateľných podmienok.

U tohto typu výrobku je rýchlosť dodávky rozhodujúca. Sme priamy importér a stany máme skladom v Liptovskom Mikuláši. V skladovej prevádzke si môžete stany j prezrieť a vyskúšať.

Cez kuriérske spoločnosti vieme výrobok dodať zákazníkovi už na ďalší pracovný  deň kamkoľvek na Slovensku.