Možnosti platby

Ponúkame Vám niekoľko možností platby za Váš tovar. Snažíme sa vyhovieť a prispôsobiť sa potrebám a požiadavkám každého zákazníka. Preto sme rozšírili možnosti platieb za  za tovar  na viaceré možnosti  Tu nájdete prehľad možností platby v našom internetovom obchode.

platobnou kartou

Najrýchlejší online spôsob platby. Podporujeme platobné a kreditné karty:  Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron. Tovar v tomto prípade expeduje ihneě ako príde objednávka.

na dobierku

Stále najčastejší spôsob platby. Vaša objednávka je zaslaná kuriérskou spoločnosťou na zadanú adresu a platíte až pri jej prevzatí. Kuriérovi platíte v hotovosti alebo platobnou kartou.

v hotovosti

V prípade, že sa rozhodnete prevziať si svoju objednávku v našom výdajnom mieste, okrem toho, že ušetríte na poštovnom, môžete objednávku uhradiť v hotovosti priamo na mieste. Alebo si vopred objednávku zaplatíte bankovým prevodom alebo online platbou.

bankovým prevodom

V tomto prípade Vám pošleme  faktúru (predfaktúru) a následne objednávku zaplatíte bankovým prevodom. Po overení platby pokračujeme vo vybavovaní Vašej objednávky a následne Vám ju pošleme. V prípade, že nám pošlete doklad do zaplatení na emaik, nieje potrebné počkať na pripísanie platby na náš účet.