Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Chystáte sa do kempu?

Leto sa od nepamäti spája s dovolenkou a s pobytom v prírode. Ak chcete zažiť nezabudnuteľnú dovolenku plnú zážitkov choďte do kempu. Nebojte sa ísť na kempovanie aj s deťmi. Práve naopak, Vaše deti na takú dovolenku nezabudnú. Od rána do večera budú na čerstvom vzduchu a Vy o nich nebudete ani vedieť.

Na takúto kempovaciu akciu sa ale treba poriadne pripraviť.

Výber vhodného kempu je prvoradý. Veľa kempov je prispôsobeným rodinám s deťmi a sú v nich aj rôzne atrakcie pre deti a ihriská.

Pred kempovaním si spíšte zoznam. Mať zoznam vecí, ktoré vziať so sebou na stanovanie je veľmi dôležité. Zjednoduší vám to balenie a hlavne na nič nezabudnete.


Stan na spanie je samozrejmosťou, ak teda nie ste majiteľom karavanu. Treba myslieť aj na to, čo ak bude pršať, alebo páliť slnko? Nebudete, predsa celý ten čas tráviť zatvorený v stane.

Stan na kempovanie

Prenosný prístrešok, ktorý vám poskytne ochranu pred slnkom a dažďom by sa hodil. Odporúčame si vopred zabezpečiť rýchlorozkladací nožnicový stan. Poskladaný nezaberá veľa miesta a vôjde sa aj do bežného “kombíka”. Rozloženie zvládnete behom pár minút bez použitia náradia. Je dostatočne priestranný na umiestnenie posedenia, rozkladacieho stola, grilu či plynového variča.

Takýto rozkladací stan Vám budú závidieť aj ostatní kempujúci, ak začne pršať, alebo bude páliť slnko :-). Netreba, ale zabudnúť na správne ukotvenie nielen stanu na spanie, ale aj nožnicového stanu. Aby sa Vám nestalo, že po letnej búrke zostanete bez strechy nad hlavou.