Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Prístrešok na uskladnenie materiálu a dreva

  • Postavené za 5 minút
  • Stabilná, spoľahlivá konštrukcia
  • Nepremokavá, odolná strešná plachta
  • Veľa rozmerov prístreškov

Chýba vám na dvore kôlňa či garáž, kde by ste si mohli odložiť materiál či náradie? Hľadáte spôsob, ako ochrániť drevo pred tým, aby naň pršalo či snežilo? Prístrešok na uskladnenie materiálu vám pomôže a ochráni čokoľvek potrebujete. Vybrať si môžete z niekoľkých rozmerov, farebných variantov alebo konštrukčných materiálov. Nepodriaďujte sa počasiu a prekryte čo potrebujete.

Konštrukcia
Ak váhate či je takéto riešenie dostatočne stabilné, máme pre vás kladnú odpoveď. O odolnosť pri dobre ukotvenom prístrešku na materiál nemusíte mať žiadne pochybnosti. V ponuke sú dva základné typy konštrukcie. Oceľová konštrukcia a hliníková konštrukcia. Hliník je vhodnejší na častejšiu manipuláciu, oceľ zasa vtedy, ak chcete mať stan dlhšie na jednom mieste a potrebujete skutočne maximálnu ochranu pred počasím.

Okrem rýchlorozkladacej nožnicovej kostry je súčasťou stanu aj odolná, nepremokavá strešná plachta. Špičkový materiál zabezpečí dokonalú ochranu toho čo je kryté v priestore stanu. K streche môžete suchým zipsom pripnúť aj bočné steny a vytvoriť si tak uzatvorený priestor na skladovanie toho čo potrebujete. Ponúkame aj zosilnené hliníkové hexagonové konštrukcie.

Montáž, demontáž a kotvenie
Inštalácia aj demontáž sú úplne jednoduché. Aj bez návodu ich zloží ktokoľvek a nezaberie mu to ani 5 minút. Nožnicová konštrukcia je zárukou bezpečnej a rýchlej manipulácie. Dobrá stabilita prístrešku závisí od kvalitného ukotvenia. Ak si prístrešok na materiál postavíte na mäkkom podklade, využite kotviace kolíky. Pokiaľ je pod prístreškom betón, kamene alebo iný tvrdý materiál, je dobré využiť vodné záťaže.

Skladovanie
Keď prístrešok na materiál potrebujete dočasne odložiť, nie je nič jednoduchšie, ako ho zložiť, zbaliť a odložiť do pivnice alebo do garáže. Po zložení je stan naozaj veľmi malý a zaberie minimum miesta. Dokonca je aj najväčšie rozmery možné pohodlne prevážať v osobnom aute. Niet sa čoho báť.

Dodanie
Prístrešky na krytie materiálu vám dokážeme dodať pomocou kuriéra, aj do 24 hodín od potvrdenia objednávky, a to kdekoľvek na Slovensko. Ak si však radšej všetko chcete vybaviť sami, pokojne sa zastavte v našom výdajnom mieste v Liptovskom Mikuláši. Radi vás stretneme. Ak sa telefonicky dohodneme, môžete prísť aj večer alebo počas víkendu.

Prístrešok na uskladnenie materiálu a dreva - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Super ”
Overený zákazník
„ jediný obchod čo som našiel kde mali náhradnú nohu na stan za normálnu cenu rýchle doručenie ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník