Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Nebojte sa svadby na záhrade

Ktoráže nevesta netúži po originálnej a romantickej svadbe? A ktorý ženích by svojej nastávajúcej dokázal odoprieť, aby jej najdôležitejší deň nebol presne podľa jej gusta? Takže ak nevesta zatúži po svadobnej hostine pod šírym nebom, je čas sa poobzerať po riešeniach.

Svadba vonku je dnes trendom, ktorý sa drží na vysokých priečkach obľúbenosti aj u nás a keďže pláží tu veľa nemáme, obľúbeným miestom, kde si novomanželia chodia povedať svoje najdôležitejšie áno bývajú parky alebo záhrady.

Záhradná svadba v ideálnych podmienkach prakticky nemá žiadne nevýhody a možnosť vstúpiť do manželstva na čerstvom vzduchu tak využíva čoraz viac ľudí. Ak sa aj vy rozhodujete či vstúpiť do stavu manželského pod klenbou modrej oblohy, pridávame pár postrehov, ktoré by vám mohli pomôcť.

Majte vždy alternatívu

Letná svadba v príjemnom počasí je vysnívaným ideálom, ktorý sa však nie vždy dá zrealizovať. Poručíme větru, dešti, žiaľ fungovalo iba budovateľských príručkách socializmu, tie svadobné však túto formulku neobsahujú. A tak, pre istotu, vždy počítajte aj s tým, že môže pršať. Ak chcete mať stoj čo stoj svadbu vonku,  pomôžu vám svadobné stany. Napríklad oceľový rýchlorozkladací nožnicový párty stan vydrží aj silnejšiu nepriazeň počasia a dovolí vám zabávať sa rovnako, ako by ste boli vnútri v podniku. Pokiaľ je však počasie naozaj proti tomu, aby ste sa vzali suchí, majte v talóne aj možnosť preniesť svadobnú hostinu dovnútra.

Využite na dekorácie všetko čo sa dá

Záhradná svadba - dekorácie

Najlepšie na záhradnej svadbe je to, že sa pri nej fantázii medze nekladú. To čo by v malom vnútornom priestore vyzeralo nepatrične, na krásnom zelenom trávnatom koberci určite vynikne. Naozaj sa nenechajte ničím obmedzovať. Ozdobte si záhradu retro dekoráciami, krásny je napríklad starý bicykel. Alebo si vystrojte svadbu v štýle čo dom dá, prípadne vyzvite rodinu a priateľov, aby priniesli nejakú dekoráciu aj oni a užite si svadbu, akú už nikdy nikto nezopakuje.

Myslite na priestory kam sa dá schovať

Svadobný stan

Nielen dážď môže byť prekážkou v príjemnom prežívaní svadobného dňa. Aj prudké slnko dokáže narobiť paseku, hlavne ak sa skombinuje s nejakým tým aperitívom všakže. Ak nemáte na záhrade dostatok stromov, doprajte hosťom, ale aj svadobným jedlám trocha osvieženia v tieni svadobných stanov. Sú jednoduché a lacné. Rozložíte ich skôr, ako do nich prinesú stoličky a poskytnú príjemnú oddychovú zónu každému kto to potrebuje. Môžete z nich vytvoriť svadobné mestečko a vystrojiť si v ňom príjemnú hostinu. A po svadbe sa vám stany vždy zídu, pretože by bola škoda, keby sa k vám svadobčania raz za čas na nejakú tú oslavu zasa nevrátili.

Využite vonkajší priestor na dokonalé svadobné fotky

Načo sa voziť za peknými svadobnými fotkami niekam za mesto, keď na ne môžete využiť aj vašu záhradu? Spojte svoju kreativitu s dekoráciami, o ktorých sme písali vyššie a z pekných, no vždy trocha gýčových svadobných fotiek, sa môžu stať spomienky plné originálnych nápadov a zábavy. Veď prečo by mal byť nevestin úsmev na fotkách trochu silený? Fotky v krásne ozdobenej záhrade budú ozdobou každého svadobného albumu.

Neberte to príliš vážne

Zábavná svadba

Svadba na čerstvom vzduchu priam zvádza k tomu, aby sa niesla v neformálnej atmosfére. Žiadne strojené obrady, erárne, tmavé priestory ani stiesnený parket tu nehrozia. Tak to využite. Porušte všetky skostnatené tradície a vymyslite si štýlovú svadbu, na ktorej nebude ani stopa po strojenosti. Dovoľte hosťom, aby sa cítili dobre, aby sa mohli odviazať a oni sa vám za to poďakujú tým, že vytvoria dokonalú atmosféru lásky a pohody. Nestavajte steny tam, kde sa nehodia.