Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Výstava Gardenia 2019

Letné dni už búchajú na dvere a spolu s teplými slnečnými lúčmi aj tento rok prichádza najkrajšia jarná výstava  GARDENIA 2019. Tak ako každý rok spolu s ňou súbežne prebehne aj výstava Domexpo.

Či už milujete kvety, pestujete bonsaje, alebo vám viac „reže“ poriadna manuálna práca, od 25. do 28. apríla si na výstavisku agrokomplex v Nitre prídete na svoje. Celý názov výstavy znie GARDENIA DOMEXPO BONSAI GALLERY a jasne hovorí, čo bude pod Zoborom tento rok hrať prím.

Ročník 2019 ponúkne milovníkom záhrad štyri štýlové kvetinové expozície. Obdivovať budete môcť expozície vo vintage štýle či prímorskom štýle, alebo sa potešiť farbami v expozíciách v žltých pastelových farbách, či ružových odtieňoch, ktoré pohladia nielen romantické duše.

Výstava však nie je iba o kvetoch, ponúkne komplexný pohľad na záhradu, ako celok a odniesť si môžete množstvo tipov aj z oblasti grilov, skleníkov, altánkov, záhradných domčekov, bazénov, víriviek a ďalšieho záhradného príslušenstva.

Milovníci Bonsajov sa budú môcť pozrieť za oponu profesionálnej bonsajistiky. V Expozícii Bonsai Gallery nájdete viac než 70 bonsajov, vypestovaných v slovenských a českých bonsai kluboch, spoločne s úžasnou expozíciou japonskej krajinky s kaligrafickou videoprojekciou. Prvýkrát budete môcť objaviť aj tajomstvá umenia SUISEKI. Prekvapí vás, ako úžasne sa dokáže príroda pohrať s obyčajnými kameňmi a pomocou nich poblázniť ľudské zmysly tak, aby v kameňoch videli neuveriteľné obrazy všetkého možného.

Ak máte v najbližšom čase plány nielen so záhradou, ale aj s vlastným bývaním, stavebná výstava DOMEXPO vás oboznámi s moderným bývaním a kompletnou stavbou domu či renováciou bytu. Určite sa nechajte inšpirovať súčasnými stavebnými trendami, môžete tým výrazne uľaviť svojmu rozpočtu.

Programy výstavy sa vo veľkej miere venuje práve novým generáciám montovaných domov, či návratnosti fotovoltaiky v rodinnom dome. Bližšie spoznáte technológiu zdravých domov aj alternatívy a riešenia v oblasti nakladania s odpadom.

Minulý rok sa na výstave predstavilo viac ako 300 vystavovateľov a tento rok ich bude ešte o niečo viac. Ak vás zaujíma aj profesionálny pohľad na jednotlivé expozície, určite si nezabudnite všimnúť reklamné stany, v ktorých sa jednotliví vystavovatelia prezentujú. Vo viacerých prípadoch ide o stany z ponuky expodom.sk a ak budete chcieť niekedy svoju prácu a úsilie prezentovať aj vy, radi pripravíme propagačný stan aj pre vás.

Nech už ste profesionál alebo laik, cestu do Nitry určite neoľutujete. Čaká vás množstvo špeciálnych expozícií, workshopov a naozaj bohatý program pre dospelých aj deti. Stačí mať oči otvorené a všade okolo vás nájdete inšpiráciu v najnovších trendoch zo sveta záhrad a bonsajov alebo zistíte ako sa dá za rozumné peniaze, postaviť montovaný dom novej generácie.

GARDENIU 2019 si určite užijete. A ak náhodou patríte medzi vystavovateľov, ktorí na poslednú chvíľu hľadajú rozkladacie reklamné stany pre svoje produkty, tie najlepšie stany nájdete v našej ponuke.