Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Harmonikový stan

Harmonikový stan

  • rýchlorozkladacia harmoniková konštrukcia
  • veľký výber rozmerov a farieb
  • ľahko prenosný s minimálnou údržbou
  • oceľový, hliníkový a profi
  • ochrana proti dažďu, vetru, ale aj páliacemu slnku

Harmonikové stany sa stávajú čoraz obľúbenejšie. Hlavne pre svoju harmonikovú konštrukciu, vďaka ktorej rozloženie a zloženie harmonikového stánku zaberá len pár minút. Naviac je to aj cenovo výhodné riešenie dočasného prestrešenia. Využitie harmonikových stanov je ozaj všestranné -  predajný stánok, záhradný stan, párty stan, promo stan atď.

Potrebujete harmonikový stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Harmonikovú konštrukciu máme v niekoľkých prevedeniach. Základné prevedenie je oceľové s povrchovou úpravou práškovou farbou. Hliníková varianta je estetickejšia a ľahšia. Pre tých náročnejších máme v ponuke hliníkové hexagonové konštrukcie v dvoch prevedeniach - s 6-uholníkovým  prierezom nohy.Tieto stany majú vysokú životnosť a aj napriek masívnej konštrukcii nestratili najväčšie výhody harmonikových stanov - mobilitu, ľahkosť a skladnosť.

Montáž, demontáž a kotvenie
Aj ten najväčší samorozkladací stan z našej ponuky o rozmere 6x3 metra zložíte a rozložíte behom pár minút. Bez použitia náradia, s minimálnym úsilím. Poskladaný sa zmestí do kufra  každého auta. Jednoducho ho zbalíte a použijete všade tam, kde to práve potrebujete. Pri správnom ukotvení harmonikové stany zvládnu aj nápor vetra a dažďa.

Skladovanie
Harmonikový stan môžete uskladniť kdekoľvek v pivnici, garáži alebo na povale. Nevyžaduje si žiadne špeciálne opatrenia. Doporučujeme strešnú plachtu dobre vysušiť, aby nevznikli plesne.

Harmonikový stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchlosť obchodu Všetko O. K. ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník