Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Kempingový stôl

Ak patríte k nadšencom, ktorí všetok voľný čas trávia v prírode na čerstvom vzduchu, iste oceníte výhody kempingového stola. Vychutnávať si jedlo na kolenách to predsa nieje ono.  A je jedno či ste s priateľmi na stanovačke, pikniku alebo na kámošmi na rybách. Rozkladací kempingový stôl sa stane vašim pomocníkom všade. 

Kempingový stôl je vhodný nielen na exteriérov. Využíva sa aj v interiéri.  Mnoho cateringové spoločnosti ich využívajú na firemných akciách či svadbách. Rozkladacie stoly bývajú často umiestnené pod párty stanmi.

 

Kempingový stôl má pevnú a stabilnú konštrukciu. Vďaka skladacej konštrukcii ho postavíte behom pár minút a to bez použitia akéhokoľvek náradia. Nepotrebujete k tomu dokonca ani žiaden návod. Systém rozkladania je naozaj veľmi jednoduchý. Vrchná doska je vyhotovená z odolného plastu, ktorý je nenáročný na údržbu. Zaisťovací mechanizmus zabraňuje nečakanému poskladaniu stola. 

Kempingové stoly sú dostupné v dvoch dĺžkach  - 240 cm a 180 cm. Poskladané majú však polovičné rozmery, preto vám do auta vojde ešte kopec iných vecí. Vďaka pohodlnému ušku na poskladanom stole prenos takéhoto zvládne aj jedna osoba. 

 

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník