Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Plastový stôl

Plastový stôl je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí potrebujú stabilný stôl, no nechcú ho mať rozložený trvalo na jednom mieste. Ak sa chystáte zorganizovať oslavu, párty, alebo potrebujete kvalitný stôl do vášho predajného stánku, plastový stôl z Expodomu vyrieši vaše problémy.

Ide o kvalitný výrobok, ktorý oproti klasickým plastovým stolom, prípadne nestabilným kempingovým stolom ponúka niekoľko podstatných výhod. Predovšetkým kvalitu vyhotovenia, stabilitu, možnosť zloženia a v neposlednom rade tiež komfortné rozmery.

Plastový stôl s možnosťou rozloženia vám vyrieši problémy s tým, ako získať priestor pre hostí či tovar. Vybrať si môžete až z dvoch rozmerov. Dĺžka dosky 240 cm sa hodí skôr pre väčšie oslavy alebo akcie, 180 cm dĺžka je vhodná pre predajné stánky. Využitie je ale variabilné. Stôl ľahko zložite a rozložíte za pár sekúnd. Ak je rozložený, stačí zložiť nohy a preložiť ho na polovicu. V zloženom stave má polovičné rozmery, ako rozložený. Poľahky ho tak preveziete aj v menšom aute všade tam, kde ho budete potrebovať.

Všetky plastové stoly majú  patentovanú rozkladaciu konštrukciu. Vrch stola je z tvrdeného, odolného plastu, ktorý sa nezlomí a ani nedochádza k jeho odieraniu. Nohy stola sú rozkladacie a sú vyrobené z pevného kovu, ktorý zaručí dostatočnú stabilitu stola. Nemusíte sa báť, že by sa prevrhol, alebo kýval.

Plastový stôl s možnosťou rozloženia je skvelý pomocník počas celého roka, cez leto vám poslúži na dovolenke, v zime pokojne aj pri štedrovečernej oslave. Využite všetky jeho prednosti.

Plastový stôl - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník