Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rozkladací stôl

Rozkladací stôl je ideálnym riešením pre situácie, kedy potrebujete vytvoriť stabilný priestor na krátky čas. Jeho výhodou je, že si ho postavíte kamkoľvek budete potrebovať a po skončení akcie si ho môžete jednoducho zbaliť a preniesť do auta alebo do pivnice.

Rozkladacie plastové stoly z ponuky Expodom.sk vám vyriešia problém s miestom. Vynikajú jednoduchým dizajnom, kvalitou vyhotovenia, rozmermi aj cenou. Oproti obyčajným plastovým stolom, prípadne klasickým kempingovým stolíkom sú robustnejšie, stabilnejšie a variabilnejšie.

Vybrať si môžete z dvoch rozmerov – 240 cm a 180 cm dlhých dosiek. Väčší rozmer odporúčame pre oslavy, menší je ideálny pre predajné stánky, využitie je však samozrejme na vás. Rozloženie a zloženie stola je otázkou niekoľkých sekúnd a zvládne ho aj absolútny laik.

Pre okamžité použitie stačí otvoriť dosku, uzamknúť ju, vyklopiť nohy a stôl je hneď pripravený plniť svoju funkciu. Zloženie je rovnako jednoduché. V zloženom stave má stôl polovičné rozmery, ako rozložený a má praktické ucho, aby sa lepšie niesol. Nie je preto problém previezť ho v aute kamkoľvek ho budete potrebovať.

Doska je vyhotovená zo silného tvrdeného plastu, ktorý vydrží aj nešetrnejšie zaobchádzanie. Konštrukcia je pevná, kovová a zabezpečí, že stôl je stabilný a nekýve sa. Rozkladacie stoly sa ľahko skladujú a sú nenáročné na údržbu.

Rozkladací stôl je vhodný na celoročné používanie. Vďaka použitým materiálom bez problémov vydrží v každom počasí. Cez leto vám poslúži pri párty na záhrade a v zime pokojne aj pri vianočnom stromčeku.

 

Rozkladací stôl - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť obchodu Všetko O. K. ”
Overený zákazník