Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Výstavné stany na Agrokomplex

Agrokomplex sa blíži míľovými krokmi a ak patríte medzi tých, ktorí do Nitry nechodia len pozerať, ale aj vystavovať, máte najvyšší čas začať finišovať s prípravami prezentácie vašich produktov alebo služieb.

Agrokomplex

Najväčšia poľnohospodárska a potravinárska výstava na Slovensku sa bude konať v termíne 22. až 25. augusta 2019, ako vždy na národnom výstavisku v Nitre. Tak, ako aj po iné roky, opäť si na svoje prídu odborníci, ale aj laická verejnosť, vrátane rodín s deťmi. Aj tentokrát sa očakáva, že dorazí viac ako 115 000 návštevníkov, nielen zo Slovenska.

Bude sa na čo pozerať. Hlavnými lákadlami Agrokomplexu 2019 budú

  • Národná výstava hospodárskych zvierat
  • medzinárodná družstevno-kontraktačná a predajná výstava Coopexpo
  • prezentácia programu rozvoja vidieka v podobe 3D Slovenska
  • Gazdovský dvor - program rozvoja vidieka očami detí
  • výstavné prehliadky najlepších pestovateľov – Ovocie roka a Zelenina roka
  • Festival národných špecialít

Okrem týchto akcií bude pripravený aj kultúrny program, súťaže a hry pre deti. Aktivity by mali byť zamerané na naplnenie cieľa tohtoročného Agrokomplexu – zvýšiť záujem ľudí o život na vidieku.

Množstvo podujatí, ktoré sa v rámci Agrokomplexu konajú, určite poteší aj vystavovateľov. Čím viac návštevníkov dorazí, tým väčšia je šanca, že sa vám podarí odprezentovať dostatočnému množstvu potenciálnych zákazníkov alebo biznis partnerov.

Kvalitnú prezentáciu môže podčiarknuť mnoho detailov, my však chceme dať do pozornosti, jeden z tých najviditeľnejších – výstavný stan. Je veľmi dôležité, aby vás bolo vidieť. Tí, ktorí vystavujú, resp. predávajú už dlhšie, vedia, že od stanu alebo stánku by mali očakávať viac, ako len ohraničenie svojej výstavnej plochy.

Kvalitný výstavný stan by mal byť dostatočne priestorný, jednoduchý na manipuláciu, ľahký, skladný a pevný. Tých parametrov nie je málo, no naše rozkladacie stany všetky spĺňajú a ešte ponúkajú aj mnoho výhod naviac. 

Môžete si zvoliť či chcete stan s hliníkovou alebo oceľovou konštrukciou, vybrať z niekoľkých rozmerov (od 2x2m až po 3x6m) a zvoliť si niektorú z viacero farieb. Samozrejmosťou je možnosť dokúpenia ďalšieho príslušenstvanáhradných dielov – plachiet, gurtní, záťaží, atď.

Výstavný stan Agrokomplex

Prednosťou našich stanov je najmä rýchly a jednoduchý spôsob rozloženia. Stabilná konštrukcia stanu je navrhnutá tak, aby ju do troch minút postavil aj laik, bez akéhokoľvek návodu a aby odolala vetru do rýchlosti až 30 km/h. K montáži nepotrebujete žiadne náradie, jednoducho roztiahnete nožnicovú konštrukciu a máte prekrytý priestor s plochou  9 až 18 metrov štvorcových. 

Radi vám pomôžeme aj s propagáciou. Ak používate stan na prezentáciách, môžete využiť našu ponuku jeho potlače. Stačí, keď nám pošlete grafický návrh, toho čo chcete mať na stane umiestnené, a ostatné vybavíme my. S potlačou je stan viditeľnejšía zákazníci si vás ľahšie nájdu a zapamätajú. 

Držíme vám na Agrokomplexe palce a veríme, že naše stany prispejú k tomu, aby ste sa z výstavy vracali spokojní a s úsmevom na tvári.