Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Výstavný stan

Výstavný stan

  • možnosť reklamnej potlače
  • oceľové alebo hliníkové prevedenie
  • rýchla montáž/demontáž bez použitia náradia
  • ľahká manipulácia
  • veľký výber rozmerov, možnosť spájania čím dostanete väčší rozmer

Výstavné stánky sú skvelým prostriedkom ako na seba upútať pozornosť. Často chodíte predvádzať svoje produkty na výstavy, konferencie alebo iné eventy? Vyberte si z našej ponuky a získate dokonalý priestor na odprezentovanie čohokoľvek. Potrebujete malý priestor alebo kráľovský rozmer?  V našej ponuke máme výstavné stany od 2x2m až po 6x3m.

Potrebujete výstavný stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Oceľová, hliníková alebo hexagonová konštrukcia stačí si vybrať podľa toho, čo vyhovuje Vašim potrebám. Spoje konštrukcií sú šróbované, takže v prípade poškodenia zvládnete vymeniť ktorúkoľvek časť svojpomocne. Konštrukcia sa môže líšiť ešte prierezom nosných nôh: klasický štvorcový, alebo vysokonosný šesť-uholníkový profil nohy stanu.

Montáž, demontáž a kotvenie
Výhodou všetkých rýchlorozkladacích nožnicových  konštrukcií je rýchlosť postavenia. Zvládnete to do 5 minút. Výstavný stánok je ultraprenosný. Bez problémov ho môžete dlhodobo prevážať aj v osobnom aute bez toho, aby zaberal veľa priestoru. Správnym ukotvením zabránite poškodeniu stanu.

Skladovanie
Uskladnenie výstavného stanu je nenáročné, po zložení zaberá málo miesta a nepotrebuje špeciálne podmienky.

Výstavný stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník