Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Cateringový stan

Cateringový stan

  • veľký výber rozmerov
  • možnosť farebných kombinácii strechy a bočných plachiet
  • rôzne typy konštrukcií
  • možnosť doplnenia o led svetielka, ozvučenie, podlahu
  • rýchla montáž/demontáž
  • využiteľné v každom počasí

Bez cateringových stanov sa nezaobíde žiadna garden párty, firemný večierok či svadba v exteriéri. Cateringový stan je nepremokavý, nemusíte sa teda báť, že Vám počasie prekazí Vašu akciu. Veľkou výhodou cateringových stanov je rýchlosť postavenia, skladnosť a mobilita. Dokážete ho postaviť bez problémov všade. Cateringový stan viete doplniť lavicami, stolmi, svetielkami alebo aj kvetinovou výzdobou podľa želania zákazníka.

Konštrukcia
V ponuke máme oceľové, hliníkové alebo profi hexagonové konštrukcie v rôznych veľkostných prevedeniach. Konštrukcie sa dajú k sebe spájať, čím získate väčší rozmer cateringového stanu. Konštrukcia sa môže líšiť okrem materiálu aj  prierezom nosných nôh: klasický štvorcový, alebo vysokonosný šesť-uholníkový profil nohy stanu. Strešná plachta je vo všetkých prípadoch nepremokavá. V prípade potreby sa bočné plachty upevnia na strechu stanu suchými zipsami po obvode.

Montáž, demontáž a kotvenie
Cateringový stan vďaka nožnicovej konštrukcii postavíte behom pár minút a dokonca bez použitia nejakého náradia. Správnym ukotvením zabránite poškodeniu stanu. Cateringový stánok vďaka vodným záťažiam je možné ukotviť aj na betóne alebo dlažbe. Po akcii ho jednoducho zložíte a hodíte do kufra osobného auta .

Skladovanie
Uskladnenie cateringového stanu je nenáročné, po zložení zaberá málo miesta a nepotrebuje špeciálne podmienky.

Cateringový stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník