Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Easy up stan

Easy up stan

  • rýchla montáž a demontáž
  • oceľová, hliníková alebo hexagonová konštrukcia
  • nepremokavá strešná plachta - dokonalá ochrana nielen pred dažďom, ale aj páliacim slnkom
  • mobilita  - postavíte si ho vždy tam, kde práve potrebujete
  • rôzne rozmery a farby
  • minimálna údržba

Hľadáte stan, ktorý rýchlo a ľahko rozložíte, je stabilný a zabezpečí Vám ochranu pred nepriaznivým počasím? Práve ste ho našli. Stačí si len vybrať ten správny rozmer. Easy up stany ponúkame v rôznych veľkostných prevedeniach - 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5 a 6x3 metra. Potrebujete väčší rozmer? Žiadny problém, stany sa dajú spájať a vytvoríte tak požadovaný rozmer.

Potrebujete easy-up stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.
 


Konštrukcia
Záleží len na Vás či zvolíte oceľovú, hliníkovú alebo profi hexagonovú konštrukciu easy up stánku. Všetky easy up stany sú ľahko prenosné a rýchlo zložiteľné.  Ku všetkým konštrukciám máme dostupné náhradné diely. Strešná plachta je samozrejme nepremokavá, uchytenie bočných stien o strechu stanu  je suchým zipsom.

Montáž, demontáž a kotvenie
Montáž a demontáž je hračkou. Easy up stan vďaka nožnicovej konštrukcii postaví aj jedna osoba behom pár minút. Bez náradia a väčšej námahy easy up stánok môžete postaviť kdekoľvek a kedykoľvek. Po poskladaní sa zmestí aj do kufra osobného auta. Kotvenie zabezpečíte vodnými záťažami alebo kotviacimi kolíkmi a gurtňami.

Skladovanie
Poskladaný stan sa zmestí do kufra osobného auta a pri uskladnení  nepotrebuje žiadne špeciálne opatrenia. Strešné plachty doporučujeme vysušiť, zabránite tak možnému splesneniu.

Easy up stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník