Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Expresný stan

Expresný stan

  • rýchla montáž a demontáž
  • oceľová, hliníková alebo hexagonová konštrukcia
  • veľký výber rozmerov a farieb
  • minimálna údržba
  • možnosť potlače

Expresné stany s širokými možnosťami využitia. Párty stan, cateringový stan, záhradný prístrešok, predajný stánok, svadobný alebo promo stan. Keď potrebujete rýchlo rozložiť strechu nad hlavou, expresné rozkladacie stany sú dokonalým riešením. Naviac je to aj cenovo veľmi výhodné riešenie .

Potrebujete expresný stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.
 


Konštrukcia
Pevná oceľová alebo hliníková konštrukcia zabezpečí, že expresný stan je stabilný aj pri nepriazni počasia. Kompaktné rozmery sú zárukou jednoduchého skladovania. Strešná plachta je samozrejme nepremokavá a zaručuje dokonalú ochranu proti dažďu, ale aj pred páliacim slnkom. Pred vetrom Vás ochránia bočné plachty, ktoré jednoducho upevníte suchými zipsami o strechu stanu.

Montáž,demontáž a kotvenie
Vďaka nožnicovej konštrukcii expresné stany zložíte a rozložíte za menej ako 3 minúty, bez prerušenia zábavy a s minimálnym úsilím. Bez použitia náradia to zvládne aj menej zručný človek. Zložený sa bez problémov zmestí aj do kufra menšieho auta. Pre lepšiu prepravu máme v ponuke prepravné tašky. Kotvením stan zabezpečíte proti poškodeniu pri vetre. Kotviace kolíky, gurtne alebo vodné záťaže, stačí si vybrať kotvenie, ktoré vyhovuje Vašim potrebám.

Skladovanie
Expresný stan uskladníte v pohode v pivnici alebo garáži.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník