Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Hygienický zdravotnícky stan

Hygienický filtračný stan

  • rýchle rozloženie a zloženie zvládne aj jedna osoba bez použitia náradia
  • ľahko prenosný
  • možnosť spájania stanov k sebe
  • výber z viecerých rozmerov a farieb
  • vymeniteľné náhradné diely

Vzhľadom na šíriace sa ochorenie Koronavírus  Covid-19 viaceré nemocnice pristúpili k prísnym opatrenie a pred vstupom do nemocníc postavili hygienické filtračné stany. Tieto stany slúžia na prevenciu a ochranu personálu, ako aj pacientov, ktorý vstupujú do nemocnice.
Filtračné stany neslúžia na odber vzoriek pre Covid-19. Slúžia na meranie teploty.

Rýchlorozkladacie stany sú ideálnym riešením pre takéto mobilné stanovisko, Manipuláciu so stanom zvládne aj jeden človek bez problémov. V ponuke máme oceľové, hliníkové alebo profi hexagonové konštrukcie v rôznych veľkostných prevedeniach. Po prvom nasadení strechy na konštrukciu  mobilného prístrešiu môže strecha ostať na konštrukcii, zjednoduší to tak prepravu  na iné stanovisko. Stany poskytnú ochranu nielen pred vetrom, dažďom ale aj nepríjemným slnkom. Dajú sa uzavrieť s každej strany. Pre lepšiu viditeľnosť je možné osadiť na rýchlorozkladací stan bočnú stenu s oknom. Predná stena s dvermi pacientom zabezpečí väčšie súkromie.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník