Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Jarmočný stánok

Jarmočné stánky

  • Jednoduchá manipulácia
  • Pevná, no ľahká konštrukcia
  • Spoľahlivá ochrana pred počasím
  • Veľa rozmerov a bohatá farebná paleta

Trhy, jarmoky, výstavy sú skvelým miestom, kde môžete prezentovať svoje služby či produkty. Dôležitou súčasťou vášho predajného úspechu je však aj priestor, v ktorom svoj tovar ponúkate. Stavte na rýchlorozkladacie jarmočné stánky z našej ponuky a nebudete ľutovať.

Dajú vám strechu nad hlavou a udržia vás v príjemnom, suchom priestore, kde vás nebude obťažovať dážď, vietor ani ostré slnko. Váš tovar bude chránený v bezpečí jarmočného stánku.

Konštrukcia
O stabilitu nemusíte mať starosti. Jarmočné stany majú vysokokvalitnú konštrukciu a odolajú aj silnej nepriazni počasia. Vybrať si môžete z dvoch konštrukčných riešení. Hliníková konštrukcia je ľahká a ultraprenosná, vhodná pre tých, ktorí sa často presúvajú. Oceľová konštrukcia zachováva výhody hliníkovej no poskytuje lepšiu odolnosť voči vetru a hodí sa aj do prostredia, ktoré si vyžaduje vyššie nároky na stabilitu a konštrukciu stanu. Súčasťou stanu je aj odolná, nepremokavá strešná plachta, ku ktorej pomocou suchých zipsov jednoducho pripojíte bočné plachty. Ponúkame aj zosilnené hliníkové hexagonové konštrukcie, vybrať si môžete z viacerých prevedení. Bočné plachty je možné nechať si u nás aj potlačiť reklamným textom.

Montáž, demontáž a kotvenie
Jarmočný stan zvládnete postaviť aj z bočnými plachtami za 5 minút a podobne rýchla je aj demontáž. Nožnicová konštrukcia je jednoduchá a univerzálne použiteľná, rozkladanie zvládnu aj laici. Kotvenie je možné viacerými spôsobmi, záleží od typu povrchu. Na betón postačí vodná záťaž do mäkších podkladov odporúčame kotviace kolíky z našej ponuky.

Skladovanie
Kompaktné rozmery zloženého jarmočného stánku ho umožňujú jednoducho prenášať a uskladniť. Aj tie najväčšie rozmery pohodlne zložíte tak, že sa zmestia do auta či dodávky a pri skladovaní nezaberajú veľa miesta. Dajú sa pohodlne upratať aj do bytových pivníc.

Dodanie
Jarmočný stan vám kuriérom dodáme na celé Slovensko. Po telefonickom dohovore si však môžete tovar vyzdvihnúť aj u nás v Liptovskom Mikuláši, dokonca aj vo večerných hodinách či cez víkend.

Jarmočný stánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník