Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Moto stan

Moto stan

  • všestranné využitie
  • oceľová alebo hliníková konštrukcia
  • rýchla montáž/demontáž
  • mobilita, skladnosť
  • rôzne typy konštrukcií
  • možnosť pridávať bočné plachty

Chýba Vám doma dielňa alebo chodíte na preteky a potrebujete zázemie? Vyberte si z našich moto stanov a svoje súkromie na opravy máte kedykoľvek po ruke. Vyčleňte si priestor, v ktorom sa budete venovať Vášmu autu a skryte sa pred zvedavými pohľadmi alebo počasím. Je úplne jedno či chcete garáž pre auto alebo motorku, ponúkame viacerých rozmerov. Vyberte si ten, ktorý Vám vyhovuje najviac. Radi zabezpečíme aj potlač Vášho moto stánku do tímových farieb, aby súperi jasne videli, s kým majú česť.

Potrebujete moto stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Záleží len na Vás pre aký typ konštrukcie sa rozhodnete. Či sa rozhodnete pre oceľovú alebo estetickejšiu hliníkovú. Strešné plachty sú samozrejme nepremokavé. Bočné plachty pripevníte jednoducho suchými zipsami o strechu stanu. Pre tých, ktorí chcú niečo viac odporúčame hexagonové hliníkové prevedenia moto stanov. Vybrať si môžete z niekoľkých kompaktných rozmerov .

Montáž, demontáž a kotvenie
Moto stan je veľmi rýchlo postaviteľný. S montážou moto stanov nie sú žiadne problémy, postavené a pripravené na použitie sú za 5 minút. Montáž a demontáž zvládne každý, nie je to žiadna veda. V prípade, že hodláte moto stany vziať do drsnejších podmienok odporúčame moto stany správne ukotviť, či už kotviacimi kolíkmi alebo vodnými záťažiami.

Skladovanie
Skladovanie moto stanu je nenáročné. Po poskladaný zaberá málo miesta. Pri dlhšom uskladnení doporučujeme vysušiť strešnú plachtu, aby sa zabránilo tvorbe plesní.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník