Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Nožnicový stan

Nožnicový stan

  • rýchla montáž, demontáž
  • ľahko prenosný a uskladniteľný
  • veľký výber rozmerov a farieb, možnosť spájať a kombinovať farby
  • nepremokavá strešná plachta zabezpečuje dokonalú ochranu pred nepriaznivým počasím
  • pevná oceľová, hliníková a profi hexagonová konštrukcia

Nožnicový stan sa stáva čoraz obľúbenejším. Medzi hlavné výhody nožnicových stánkov patrí ľahká montáž a demontáž, prenosnosť a skladnosť. S konštrukciou ktoréhokoľvek rozmeru si poradí aj jeden človek. Nožnicové stany majú všestranné využitie či už ako predajný stánok, záhradný altánok, prístrešok pre auto a mnoho iného. Možností využitia nožnicových stanov je ozaj veľa. Na výber rozmery od 2x2 až po 6x3 m.

Potrebujete nožnicový stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Nožnicové stany ponúkame v rôznych prevedeniach konštrukcií. Klasická oceľová alebo hliníková konštrukcia patria k najpredávanejším. Pre tých najnáročnejších máme vysokokvalitné hliníkové hexagony. Všetky typy konštrukcií sa ľahko rozkladajú, sú odolné a pevné. Pri správnom kotvení bez problémov odolajú aj drsnejším poveternostným podmienkam.

Montáž, demontáž a ukotvenie
Nožnicové stany sa vyznačujú svojou ľahkou manipuláciu. Montáž a demontáž zvládne behom pár minút aj menej zručná osoba. S ľahkosťou si s manipuláciou s nožnicovými stánkami poradia aj ženy. Strešná plachta po prvom nasadení na konštrukciu môže zostať na stane upevnená stále. V prípade, že chcete nožnicový stan uzavrieť, k dispozícii sú bočné plachty, ktoré sa na strechu upevňujú suchými zipsami. Kotvenie na betóne zvládnete pomocou vodných záťaží, do mäkkých povrchov sa nožnicové stany kotvia pomocou kolíkov a uťahovacích gurtní.

Skladovanie
Nožnicové stany si nevyžadujú špeciálne uskladnenie. Strešnú plachtu doporučujeme pre dlhším uskladnením poriadne vysušiť.

Nožnicový stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník