Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Plážový stan s oceľovou / hliníkovou konštrukciou

Plážový stan

  • ľahko prenosný, zmestí sa do kufra auta
  • ochrana pre páliacim slnkom, ale aj dažďom
  • multifunkčné využitie
  • rozmery od 2x2 až po 6x3
  • vymeniteľné náhradné diely

Isto to poznáte aj Vy aký problém je nájsť na pláži alebo aquaparku tienisté miestečko. S našimi plážovými stanmi máte problém vyriešený. Plážový stánok zaistí dostatok priestoru, ochranu pre páliacim slnkom a poskytne aj ochranu pred zvedavými susedmi. Budete mať svoj vlastný VIP priestor na oddych či prezliekanie.

Potrebujete plážový stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Plážové stany majú pevnú, hliníkovú alebo oceľovú konštrukciu, ktorá po ukotvení odolá aj silnejšiemu vetru. Pre tých najnáročnejších máme v ponuke dva typy hliníkových hexagonových konštrukcií s príslušenstvom. Súčasťou každého plážového stanu sú nepremokavé strešné plachty, takže sa nemusíte obávať ani letnej búrky a v pohode ju prečkáte v suchu

Montáž, demontáž a kotvenie
Vďaka rýchlorozkladacej nožnicovej konštrukcii, je plážový stan rozložený za 5 minút a rovnako dlho trvá aj jeho demontáž. Po dni strávenom pri vode ho jednoducho zbalíte a naložíte do kufra auta. Plážový stan ukotvíte kotviacimi kolíkmi a gurtňami alebo vodnými záťažami z našej ponuky.

Skladovanie
Plážový stan po poskladaný zaberá málo miesta, na ďalšiu sezónu v pohode prečká v pivnici či garáži. Doporučujeme vysušiť strešnú plachtu.

Plážový stan s oceľovou / hliníkovou konštrukciou - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník