Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Prenosný stánok

  • Jednoduchá manipulácia
  • Pevná, kvalitná konštrukcia
  • Spoľahlivá ochrana pred počasím
  • Dobrá mobilita stánku stánku

Pracujete vonku? Potrebujete si vytvoriť dočasný exteriérový sklad, alebo len potrebujete nejaký uzavretý priestor na párty? Strecha nad hlavou sa hodí vždy. Či páli slnko, sneží, alebo padá dážď. S jednoduchým prenosným stánkom si za pár minút vytvoríte zázemie kdekoľvek potrebujete. Stačí prenosný stánok vytiahnuť z auta, rozložiť, ukotviť a je pripravený vám dobre poslúžiť.

Konštrukcia
Patentovaná rýchlorozkladacia nožnicová konštrukcia prenosných stánkov je dostatočne silná na to, aby ste mohli prístrešky využiť aj v prostredí, kde sa k nim nebude pristupovať práve v rukavičkách. Na výber máte z dvoch možností. Buď dáte prednosť oceľovej konštrukcii alebo hliníkovej. V odolnosti či stabilite medzi nimi nie je žiaden badateľný rozmer. Oceľový variant je predsa len vhodnejší, na dlhodobejšie používanie na jednom mieste, zatiaľ čo hliníkový je ideálny vtedy, ak treba stánok častejšie prenášať.

To, že budete mať sucho zabezpečí nepremokavá odolná plachta, z ktorej je vytvorená strecha prenosného stánku. Na strechu je možné, pomocou suchých zipsov prilepiť aj bočné steny a urobiť tak prenosný stánok uzatvoreným priestorom, napríklad na prezliekanie, uskladnenie materiálu alebo odloženie osobných vecí.

Ak potrebujete naozaj odolný prenosný stánok, odporúčame váme profi stany s hexagónovým nosným profilom

Montáž, demontáž a kotvenie
Obrovskou výhodou prenosných stánkov je ich jednoduchá montáž a demontáž. Obe operácie zvládne aj laik do 5 minút bez použitia náradia. Do 10 minút od príjazdu na miesto je stan plne funkčný a zabezpečený proti pohybu. Kotvenie je pritom tiež veľmi ľahké. Záleží najmä na tvrdosti podkladu. Do hliny, piesku či iného mäkkého povrchu stačí natĺcť kotviace kolíky. Pokiaľ však máte pod stánkom betón, kamene alebo napríklad drevo, je vhodnejšie použiť vodné záťaže, ktoré zabezpečia stabilitu konštrukcie.

Skladovanie
Skladovanie prenosného stánku je absolútne nenáročné. Vďaka kompaktným rozmerom, je stánok v zloženom stave veľmi dobre prenosný. Bez problémov sa zmestí nielen do dodávok, ale aj do osobného auta. V garáži, pivnici, či kôlni nezaberie prenosný stánok prakticky žiaden priestor.

Dodanie
Po celom Slovensku dodávame prenosné stánky pomocou zmluvne kuriérskej spoločnosti. Ak si však prajete prísť si po stan osobne, je to možné. Dohovorte si stretnutie telefonicky a radi na vás počkáme, pokojne aj do večerných hodín, alebo vám stan odovzdáme cez víkend.

Prenosný stánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník