Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Prezentačný stánok

Prezentačný stánok

  • rýchla montáž/demontáž
  • mobilita a skladnosť
  • možnosť reklamnej potlače
  • veľký výber rozmerov a farieb

Chodíte často na veľtrhy, výstavy a propagačné akcie? Potrebujete si čo najskôr pripraviť priestor pre propagáciu svojich produktov? Prezentačné stany sú pre Vás dokonalým riešením. Prezentačný stánok postavíte v priebehu pár minút a môžete sa venovať svojím zákazníkom. Chcete prilákať viac potenciálnych zákazníkov? Dajte si stan potlačiť firemným logom a stanete sa tak nepriehľadnuteľný.

Konštrukcia
Prezentačný stánok máme v niekoľkých prevedeniach konštrukcie. Základné prevedenie je oceľové. Estetickejšia a ľahšia je hliníková konštrukcia. Pre tých náročnejších doporučujeme hexagonové konštrukcie. 6-uholníkový prierez nôh zabezpečuje dokonalú stabilitu stanu. Všetky typy konštrukcií sa vďaka nožnicovému systému  ľahko rozkladanú, skladajú a prepravujú. Prepravný vak na kolieskach Vám uľahčí prepravu prezentačného stanu. Strešná plachta je samozrejme nepremokavá, bočné plachty sa upínajú suchými  zipsami na strechu.

Montáž, demontáž a kotvenie
Montáž stanu zvládne aj úplný laik, Zaberie Vám to len kratučných prá minút. Bez problémov a náradia ho postavíte, po akcii jednoducho zbalíte a odveziete v kufri auta. S menšími rozmermi si poradí aj jeden človek. Stan môžete postaviť kamkoľvek s použitím vodných záťaží ho v pohode ukotvíte aj na betóne alebo dlažbe.

Skladovanie
Prezentačné stany si nevyžadujú žiadne špeciálne podmienky na uskladnenie. Uskladniť ich môžete v podstate kdekoľvek v suchom prostredí.

Prezentačný stánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník