Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Reklamný stan

Reklamný stan

  • mobilná reklama
  • potlač podľa Vašich predstáv
  • rýchla montáž a demontáž
  • veľký výber rozmer od 2x2 až po  6x3 m
  • cenovo dostupné pre každého

Potrebujete sebe alebo svojej firme urobiť poriadnu reklamu? Práve pre Vás máme dokonalé riešenie. Reklamné stany s potlačou na mieru. Vybrať si môžete z viacerých farebných variant a vytvoriť si tak prezentačný stánok aký sa hodí k Vašim korporátnym farbám. Pripravte svojim klientom jedinečný zážitok a pozvite ich do Vašich priestorov.

Potrebujete reklamný stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Ľahko prenosná a estetická hliníková konštrukcia alebo ťažšia oceľová? Výber je len na Vás. Pre tých, ktorý hľadajú ozaj profi reklamný stan máme v ponuke 2 typy hliníkových hexagonových konštrukcií. Samozrejmosťou sú nepremokavé strešné plachty.

Montáž, demontáž a kotvenie
Rýchlorozkladací nožnicový mechanizmus zabezpečí, že stan postavíte za okamih a hneď je pripravený na použitie. Po zbalení ho preveziete v kufri auta. Potrebujete stan ukotviť na betóne alebo dlažbe? Žiadny problém - v našej ponuke nájdete vodné záťaže, ktoré sa jednoducho upevnia na nohu konštrukcie.

Skladovanie
Poskladaný reklamný stánok nezaberá veľa miesta a ani si nevyžaduje špeciálne podmienky na uskladnenie. Strešnú plachtu pred uskladnením doporučujeme vysušiť.

Reklamný stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník