Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rodinný stan

Rodinný stan

  • ochrana pred nepriaznivým počasím
  • ľahko prenosné
  • veľký výber rozmerov a farieb
  • pevná oceľová alebo hliníková konštrukcia
  • vymeniteľné náhradné diely
  • všestranné využitie

Ak chodievate s rodinou, alebo priateľmi často kempovať do prírody, alebo len chcete mať na záhrade miesto, kde si s blízkymi pokojne posedíte, rodinné stany sú skvelé riešenie. Ich veľkou výhodou je mobilita, zakaždým môžu nájsť iné využitie. Či už ako prístrešok pri grilovačke alebo na guľáš party s priateľmi, prestrešenie pieskoviska pre deti, svoje uplatnenie nájde kdekoľvek. Dodá potrebnú strechu nad hlavou, vytvorí príjemný tieň alebo ochranu pred dažďom a Vaše príjemné chvíle tak nepreruší počasie.

Potrebujete rodinný stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Konštrukcia je veľmi pevná a máte na výber oceľové alebo hliníkové prevedenie. Veľkou výhodou sú rozmery rodinných stanov - bez problémov sa vojdú do kufra aj menšieho auta a môžete ich tak so sebou vziať kamkoľvek. Vyberte si farbu, prípadne doplnkové vybavenie a akákoľvek rodinná udalosť sa môže odohrať v príjemnom prostredí, pod rodinnými stanmi.

Montáž, demontáž a kotvenie
Postavenie rodinného stanu je jednoduché. Aj človeku s minimom praxe zaberie maximálne niekoľko minút. Bez použitia náradia ho vďaka nožnicovej konštrukcii postavia aj ženy. Aby Vám rodinný stan vydržal čo najdlhšie, treba ho správne ukotviť. V našej ponuke nájdete kotviace kolíky, gurtne ale aj vodné záťaže.

Skladovanie
Ak uskladňuje rodinné stánky na dlhšie obdobie, strešné plachty doporučujeme dobre vysušiť, zabráni sa tak poškodeniu strešnej plachty .
 

Rodinný stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník