Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rozkladací altánok

Rozkladací altánok

  • mobilita a skladnosť
  • pohodlné a rýchlo rozloženie a zloženie
  • dostupné v roznych rozmeroch a farbách
  • pevná konštrukcia, výhodná cena, nenáročná údržba, dlhá životnosť
  • náhradné diely  vždy skladom

Rozkladacie altánky sú vhodné pre rôzne použitia ako sú svadby, záhradné oslavy a iné rôzne podujatia. Strechu nad hlavou Vám ale zabezpečia nielen pri oddychu  a zábave, ale aj pri práci. Rozkladací altánok je ľahko prenosný a zmestí sa aj do kufra menšieho auta.

Potrebujete skladací stánok už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.

Konštrukcia
Rozkladacie altánky máme skladom v štyroch prevedeniach konštrukcie. Je len na Vás či sa rozhodnete pre oceľovú, hliníkovú alebo využijete našu ponuku hexagonových konštrukcii. Konštrukcie sú pevné a stabilné. Dostupné rozmery 2x2, 2x3, 3x3 , 4,5x3 a 6x3 . Strešné a bočné plachty sú v  6 farebných prevedeniach s možnosťou farebnej kombinácie farieb.

Montáž, demontáž a kotvenie
Konštruckia rozkladacieho altánku je veľmi mobilná. Jej rozloženie a zloženie zaberie aj  menejzručnejším len pár minút. Behom chvíľky máte postavenú strechu nad hlavou. Keďže počasie býva vrtkavé, doporučujeme rozkladací altánok dobre ukotviť. . Kotvenie kolíkmi alebo vodnými záťažami Vám  zabezpečí, že stan odolá aj silnejším výkyvom počasia.

Skladovanie
Rozkladací altánok po poskladaní nezaberie veľa miesta.Uskladnenie preto nieje náročné. Ak plánujete rozkladací altánok uskladniť na dlhšiu dobu, doporučujeme strešnú plachtu dobre vysušiť.

Rozkladací  altánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník