Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rozkladací stan

Rozkladací stan

  • ľahká montáž, demontáž
  • po zbalení zaberá malý priestor, je nenáročný na skladovanie a prepravu
  • oceľová, hliníková a profi konštrukcia
  • veľký výber farieb a rozmerov
  • možnosť potlače

Organizujete večierok, chystáte párty alebo pripravujete svadbu a radi by ste svoj event usporiadali pod holým nebom? Rozkladacie stany sú pre Vás ako stvorené. Vďaka širokej ponuke modelov a ich rozmerov dokážu bez problémov vyriešiť akýkoľvek problém s chýbajúcim miestom alebo priestorom a poslúžia ako dokonalá ochrana pred nepriaznivým počasím alebo lúčmi páliaceho slnka.

Potrebujete rozkladací stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
V ponuke máme viacero rozmerov rozkladacích stanov, pričom si môžete vybrať či chcete rozkladacie stany s oceľovou, hliníkovou alebo hexagonovou konštrukciou. Nepremokavá strešná plachta je samozrejmosťou. Rozkladací stan viete doplniť bočnými plachtami, ktoré sa pripevnia jednoducho suchými zipsami na strechu. Prenosné tašky, kotvenie a ostatné príslušenstvo nájdete v našej ponuke.

Montáž, demontáž a kotvenie
Montáž a demontáž je veľmi jednoduchá a nezaberie Vám viac ako 5 minút. Bez náradia to zvládne aj laik. Pre svoju ľahkosť sú rozkladacie stany veľmi obľúbené, dokážete ich prenášať z miesta na miesto bez väčších problémov. So správnym kotvením navyše stan vydrží aj silnejší vietor, netreba sa obávať poškodenia.

Skladovanie
Rozkladací stan má v zloženom stave kompaktné rozmery a je nenáročný na skladovanie aj prepravu.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník