Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rozťahovací stan

Rozťahovací stan

  • všestranné využitie
  • pevná oceľová alebo hliníková konštrukcia
  • veľký výber rozmerov a farieb
  • vymeniteľné diely
  • ochrana pred nepriaznivým počasím

Často meníte miesto práce a hodila by sa Vám mobilná dielňa? Potrebujete kvalitný priestor pre predaj či propagáciu svojich výrobkov? Rozťahovacie stany Vám poskytujú dokonalé riešenie. S ich pomocou si kedykoľvek a kdekoľvek za malú chvíľku vytvoríte priestor, ktorý využijete na to čo práve potrebujete. Najmenší 2×2 je vhodný napríklad na prekrytie jedla, či materiálu, veľké stany 3×6 metra využijete ako garáž alebo väčšiu mobilnú dielňu. Konkrétne využitie je ale veľmi široké. Vyberte si čo potrebujete.

Potrebujete rozťahovací stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Oceľ alebo hliník? Je len na Vás, ktorý typ konštrukcie si vyberiete. Oceľová konštrukcia je ťažšia  povrchovo upravená práškovou farbou, čím zabraňuje korózii. Hliníková konštrukcia pôsobí estetickejšie a je samozrejme ľahšia, čo pri práci ocenia hlavne ženy. Všetky konštrukcie rozťahovacích stánkov sú však dostatočne pevné a stabilné.

Montáž, demontáž a kotvenie
Rozťahovacie stánky sa stali obľúbené hlavne pre svoju nožnicovú konštrukciu, ktorá umožňuje ľahké rozkladanie a skladanie. Strešná plachta je nepremokavá, bočné plachty sa na strechu upevňujú suchými zipsami. Kotvenie je dôležité aby nedošlo k poškodeniu stany napr. pri silnom vetre.

Skladovanie
Rozťahovacie stany nepotrebujú špeciálne podmienky na uskladnenie. Strešnú plachtu doporučujeme dobre vysušiť, aby sa na nej nevytvorili plesne.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník