Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rybárske stany

  • Rýchla a jednoduchá montáž
  • Odolná, stabilná konštrukcia
  • Spoľahlivá ochrana pred počasím
  • Jednoduchý transport

Patríte medzi tých čo chodia na ryby v každom počasí? Vyskúšajte rýchlorozkladací rybársky stan. Doprajte si strechu nad hlavou a nohy v suchu aj počas najväčšej prietrže mračien. Cez leto si zasa budete vychutnávať rybačku v príjemnom tieni. Stany pre rybárov poskytujú skvelý komfort aj v náročných prírodných podmienkach a prístrešok pod ktorý môžete pozvať aj kolegov rybárov.

Konštrukcia
Rybárske stany ponúkame s pevnou, no ľahkou rýchlorozkladacou konštrukciou. Vybrať si môžete hliníkovú, alebo oceľovú verziu. Zvoľte si podľa toho v akých podmienkach najčastejšie chytáte a ako často budete stan na ryby prenášať. Rybársky bivak si na vašom obľúbenom mieste postavíte za 5 minút. Do 10 minút máte nahodené a ste pekne krytý poriadnou strechou nad hlavou. K tej si môžete pripnúť aj bočné steny a byť tak úplne oddelený od okolia.

 

Montáž, demontáž a kotvenie
Ani jeden variant sa nemusíte báť zobrať aj na naozaj zaťažkávajúce skúšky. Aj oceľ, aj hliník vydržia aj dážď či vietor. Vďaka veľmi jednoduchej montáži sa už nestane, že by vás na rybačke prekvapila búrka. Rozloženie vám totiž nezaberie ani 5 minút. Stan je potrebné predovšetkým dobre ukotviť. Do mäkkých povrchov odporúčame použiť kotviace kolíky, pokiaľ je breh kamenitý, alebo dokonca betónový, zaťažte stan vodnými záťažami.

Skladovanie
Upratať rybárske stany nie je nič zložité. Vďaka kompaktným rozmerom v zloženom stave ich ľahko odveziete aj osobným autom a uložíte kamkoľvek. Ani oceľový variant nie je prehnane ťažký, takže ho zvládnete bez problémov odniesť. Veľa miesta vám nezaberú v panelákovej pivnici, ani v garáži rodinného domu.

Dodanie
Rybársky stan vám kuriér doručí domov už do 24 hodín od potvrdenia objednávky. Ak však potrebujete vybaviť kúpu stanu rýchlejšie, môžete si ho prísť vyzdvihnúť aj osobne k nám do Liptovského Mikuláša. Po telefonickom dohovore pokojne aj vo večerných hodinách alebo cez víkend.

Rybárske stany - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník