Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Rybársky stan

Rybársky stan

  • rýchle rozloženie a zloženie
  • ochrana pred dažďom, vetrom, ale aj páliacim slnkom
  • veľký výber rozmer od 2x2 až po 6x3 m
  • ľahko prenosný, zmestí sa do kufra auta
  • nenáročná údržba

Každý správny rybár by mal mať svoj rybársky stan. Ryby síce berú v každom počasí, ale rybárom sa najlepšie darí v teple a suchu. Naše rybárske stany zabezpečia, že Vám pri chytaní rýb nebude kvapkať za golier, a ak pripeká slnko, nehrozí Vám úpal. Praktické rybárske stany Vás ochránia a doprajú Vám komfort, o ktorom sa Vám pri rybárčení ani nesnívalo.

Potrebujete rybársky stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.
 


Konštrukcia
Vybrať si môžete oceľovú alebo hliníkovú konštrukciu. Obe sú veľmi kvalitné, a ak stan ukotvíte, nemusíte sa báť, že by Vám uletel pri silnom vetre. Pre najnáročnejších máme v ponuke 2 typy hliníkových hexagonových konštrukcií, ktorá odolá aj extrémnym poveternostným podmienkam.

Montáž, demontáž a kotvenie
Na brehu si rybársky stan postavíte raz-dva. Stačí 5 minút a máte strechu nad hlavou. Aj ten najväčší stan s rozlohou 6x3 metra s ľahkosťou rozložíte, zložíte a poskladaný sa vmestí do kufra auta. Nepremokavá strešná plachta rybárskeho stanu Vám zaručí, že rybačku v daždi prežijete v suchu. Bočné plachty jednoducho pripevníte suchými zipsami k streche. Kotvenie rybárskeho stanu zabezpečíte kotviacimi kolíkmi a gurtňami.

Skladovanie
Pred uskladnením na dlhšiu dobu doporučujeme dobre vysušiť strešnú plachtu, aby nedošlo k zaplesneniu.

Rybársky stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník