Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Samorozkladací stan

Samorozkladací stan

  • rozloženie a zloženie trvá pár minút
  • rozmery od  2x2 až do 3x6m
  • oceľová alebo hliníková konštrukcia
  • nadstaviteľná podchodná výška
  • široká škála využitia

Ak sa často presúvate pri práci z miesta na miesto a potrebujete popri tom aj strechu nad hlavou naše samorozkladacie stany sú pre Vás tým správnym riešením. Samorozkladací stan Vám ponúkame v niekoľkých kompaktných veľkostiach tak, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý Vám najlepšie vyhovuje a ktorý splní všetky Vaše požiadavky. Využite ich širokú variabilitu. Jeden deň môžu slúžiť ako záhradný altánok alebo párty stan a na druhý deň sa ľahko zmenia na garáž, mobilnú dielňu alebo predajný stánok. Stačí si zvoliť len správny rozmer.

Potrebujete samorozkladací stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
V ponuke máme niekoľko typov konštrukcií samorozkladacích stánkov. Základné prevedenie je oceľové s povrchovou úpravou práškovou farbou. Hliníkové varianta je estetickejšia a ľahšia. Pre tých náročnejších máme v ponuke hliníkové hexagonové konštrukcie v dvoch prevedeniach - s 6-uholníkovým  prierezom  nohy o priemere  40x40mm a 50x50mm.

Montáž, demontáž a kotvenie
Aj ten najväčší samorozkladací stan z našej ponuky o rozmere 18m2 zložíte a rozložíte behom pár minút. Poskladaný sa zmestí do kufra  každého auta. Jednoducho zbalíte  a použijete všade tam, kde to práve potrebujete. Pri správnom ukotvení samorozkladací stan zvládne aj nápor vetra a dažďa .

Skladovanie
Po poskladaní samorozkladacie stany nezaberajú veľa miesta a skladovanie si nevyžaduje špeciálne podmienky, Strešnú plachtu však doporučujeme poradne vysušiť.

Samorozkladací stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník