Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stan na auto

Stan na auto

  • rýchle zloženie, nízka hmotnosť
  • rôzne typy konštrukcií, materiálov a farieb
  • cenovo dostupné pre každého
  • ochrana proti dažďu, vetru, snehu a slnku
  • ľahko prenosné a skladné
  • náhrada murovanej garáže, mobilná garáž

Vždy ste chceli garáž, ale nemôžete si ju dovoliť alebo Vám na ňu chýba priestor? Teraz máte konečne príležitosť schovať svoje auto pod strechu a nenechať ho napospas vplyvom počasia. Komfort, jednoduchosť a pohodlie. Stany na auto sú rozumným riešením pre všetkých, ktorým na svojich štvorkolesových miláčikoch záleží a nie je im jedno, že sú na priamom slnku alebo daždi. Vyberte si z viacerých praktických rozmerov, netreba sa báť, že máte veľké auto. Stan na auto sa bežne využíva aj ako box pri pretekoch, mobilná garáž, sklad náhradných dielov alebo náradia.


Konštrukcia
Oceľová alebo hliníková konštrukcia zaistí dostatočnú stabilitu, a ak si dokúpite aj bočné plachty máte kompletnú garáž. Stan na auto je vhodný na všetky typy automobilov.

Montáž, demontáž a kotvenie
Skladanie stanu na auto je veľmi ľahké. Za pár minút stan postaví aj úplný laik a stan je hneď bez problémov použiteľný. Po poskladaní je ľahko uskladniteľný a v pohode sa zmestí aj do kufra osobného auta. Vytvorte svojmu autu priestor a doprajte mu strechu nad strechou 

Skladovanie
Stan na auto uskladníte bez najmenších problémov, po poskladaní nezaberá veľa miesta, strešnú plachtu doporučujeme pred uskladnením vysušiť.

Stan na auto - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník