Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stan na mobilné odberné miesto COVID-19

Stan na mobilné odberné miesto COVID-19

  • rýchle rozloženie a zloženie, ktoré  zvládne aj jedna osoba bez použitia náradia
  • ľahko prenosný, nezaberá veľa priestoru
  • ľahko čistiteľný
  • vymeniteľné všetky náhradné diely

Na základe aktuálneho vývoja situácie v súvislosti s pandémiou COVID-19, pred viacerými  nemocnicami a centrami zdravotnej starostlivosti vznikajú mobilné odberné miesta - MOM. Na rýchle a mobilné prestrešenie poslúžia rýchlorozkladacie hygienické stany, ktoré  sú ideálnym riešením pre takéto mobilné stanovisko a môžu slúžiť aj ako testovací stan. Rozložiť testovací stan zvládne aj jedna osoba za pár minút. Stan je ľahko prenosný, môžete ho preniesť bez problémov tam kam práve potrebujete.

Dostupné sú oceľové, hliníkové alebo profi hexagonové konštrukcie v rôznych veľkostiach.  Testovacie stany  je možné uzavrieť  z každej strany. Pre lepšie svetelné podmienky v testovacom stane máme v ponuke aj bočnú stenu s oknom. Predná stena s dverami zabezpečí väčšie súkromie pri odbere vzoriek.

Rýchlorozkladacie stany sa používali ako testovacie stany aj na celoplošnom testovaní antigénovými testami. Osvedčili sa nielen pri odbere vzoriek, ale aj na administratívne práce spojené s testovaním.
Rýchlorozkladací stan je vhodný aj na testovanie v lyžiarskych strediskách. K stanu Vám vieme zabezpečiť aj rozkladací stôl.

 

 

 

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník