Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stan na slávnosť

  • Jednoduchá manipulácia
  • Pevná, no ľahká konštrukcia
  • Spoľahlivá ochrana pred počasím
  • Veľa rozmerov a bohatá farebná paleta

Chystáte parádnu oslavu na čerstvom vzduchu, ale bojíte sa nepriaznivého počasia? Párty stany na slávnosti vás zbavia nervozity.

Rozkladací stan na slávnosť je niekedy lepšie riešenie, ako pevne upevnený prístrešok. Môžete totiž urobiť oslavu priamo v najkrajšom kúte vášho dvora či záhrady bez toho, aby ste museli kalkulovať s tým, kam ešte dosiahne strecha domu či altánku. Vyberte stan a za niekoľko minút máte na záhrade vytvorený priestor, kde sa môžete vy aj vaši hostia schovať pred slnkom, dažďom alebo nepríjemným vetrom.

Konštrukcia
O tieň a ochranu pred dažďom sa postará vode odolná, naozaj nepremokavá plachta, na ktorú, ak chcete môžete pripevniť aj bočné steny. Stabilitu a pevnosť dodá stanu na slávnosť masívna nožnicová konštrukcia. Vybrať si môžete až z dvoch variantov. Oceľ alebo hliník. Pri oboch garantujeme výbornú odolnosť a maximálnu ochranu proti vplyvom počasia. Oceľová konštrukcia je trochu lacnejšia, hliníková má zasa výhodu v tom, že sa s ňou ľahšie manipuluje. K dispozícii je aj špeciálna odolnejšia hliníková konštrukcia z hexa profilov, kde sa zmestí ešte viac vašich priateľov.

 

Montáž, demontáž a kotvenie
Párty stany môžu pokojne slúžiť aj ako rýchla záchrana, ak vás počasie prekvapí. Ich montáž totiž zaberie ani nie 5 minút. Postaviť ich pritom zvládne aj úplný laik. Môže za to praktická rýchlorozkladacia nožnicová konštrukcia. Jej obsluha je až smiešne jednoduchá. Čomu však treba venovať zvýšenú pozornosť, je kotvenie. Práve na ňom záleží stabilita stanu. Dbajte preto, aby ste zvolili správny typ kotvenia. Pre ukotvenie do mäkkých podkladov, napr. hlina, odporúčame zakúpiť zabezpečovacie kolíky. Ak chcete stan postaviť na tvrdý povrch, drevo, betón a pod. Je lepšie, ako sa trápiť zatĺkaním, využiť vodné záťaže. Sú rovnako efektívne.

Skladovanie
Skladovanie je ďalšou silnou stránkou stánkov s nožnicovou konštrukciou. V zbalenom stave totiž zaberajú minimum miesta. Poľahky ich tak odložíte aj do priestoru, kde vám už neostáva veľa miesta. Platí to aj pri prevoze, bez problémov stan na slávnosť hodíte aj do kufra osobného auta.

Dodanie
Naše produkty distribuujeme kamkoľvek na Slovensko a to pomocou kuriérskej spoločnosti. V prípade, že vám však viac vyhovuje osobný odber, je pre vás pripravené aj výdajné miesto v Liptovskom Mikuláši. Po telefonickom dohovore vám tovar pripravíme a môžete si preň prísť. Ak sa dohodneme, tak aj večer alebo cez víkend.

 

Stan na slávnosť - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník