Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stánok na predaj z dvora

  • Rýchlorozkladacia konštrukcia
  • Odolnosť voči namáhaniu
  • Spoľahlivá ochrana pred počasím
  • Veľa rozmerov, možnosť reklamnej potlače

Ak ste šikovný farmár či remeselník a predávate svoje výrobky priamo z dvora, máme pre vás riešenie večného problému, ako ochrániť seba aj produkty pred počasím a ešte aj zaujať. Stánky pre predaj z dvora sú ideálnou alternatívou drevených altánkov či prístreškov, ktoré sú pre tieto prípady dosť nepraktické.

Stany vhodné pre predaj z dvora umožňujú vytvoriť krytý priestor aj v tej časti vášho dvora či záhrady, ktorá nie je zastrešená. Zároveň, ak využijete našu možnosť, nechať si stan potlačiť reklamným textom alebo grafikou, dokážete okamžite zaujať potenciálnych zákazníkov.

Konštrukcia
Predajný stánok je konštrukčne veľmi jednoduchý, aby s ním dokázal manipulovať každý a aby jeho montáž nezabrala príliš veľa času. Vybrať si môžete z dvoch materiálov: z hliníka a ocele. Z hľadiska stability a výdrže je úplne jedno, ktorý variant si zaobstaráte. Ak však chcete stánok častejšie prenášať je vhodnejšie zvoliť hliníkovú konštrukciu, ktorá je ľahšia. Výhoda oceľovej konštrukcie je zasa v o niečo nižšej cene. Súčasťou stanu pre predaj z dvora je okrem nožnicovej konštrukcie aj odolná, nepremokavá strecha. K nej je možné zabezpečiť aj bočné steny so suchým zipsom, pomocou ktorého sa strecha s bokmi spája.

Ak to myslíte naozaj vážne, máme pre vás profi stánky so silnou konštrukciou z hexa profilov.

Montáž, demontáž a kotvenie
Naše stánky majú nožnicovú rýchloinštalačnú konštrukciu, ktorú aj človek, ktorý sa s týmto mechanizmom stretol prvýkrát, zloží za menej ako 10 minút, vrátane ukotvenia. Práve v kotvení sa pritom skrýva tajomstvo odolnosti našich stanov.

Ak má váš dvor hlinený, respektíve mäkký podklad, dokúpte si k stanu kotviace kolíky. Pokiaľ stan rozkladáte na betóne, alebo podobne tvrdom povrchu (drevo), odporúčame zaťažiť stan vodnými záťažami.

Skladovanie
Je úplne jedno, ktorý z rozmerov stánkov si vyberiete. Všetky majú v zloženom stave veľmi kompaktné rozmery a zaberú len minimum miesta. Aj tie najväčšie rozmery poskladáte do osobného auta. Stačí 5 minút na zloženie a odloženie do garáže.

Dodanie
Stany pre predaj z dvora vám doručíme do všetkých kútov Slovenska, pomocou zazmluvnenej kuriérskej spoločnosti. Pokiaľ vám však tento spôsob nevyhovuje, môžete si ich vyzdvihnúť aj na našom výdajnom mieste v Liptovskom Mikuláši. Po telefonickom potvrdení radi počkáme aj do večerných hodín, alebo vám stánok odovzdáme cez víkend.

Stánok na predaj z dvora - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník