Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stanový prístrešok

Stanový prístrešok

  • rýchla montáž, demontáž
  • ľahko prenosný, čo ocenia hlavne tí, ktorí sa často presúvajú z miesta na miesto
  • ochrana pred dažďom, vetrom a snehom
  • veľa rozmerov a farieb

Pracujete často vonku a otravuje Vás nepríjemné počasie? Dážď, vietor alebo páliace slnko Vás už trápiť nebude. Máme pre Vás riešenie. Stanový prístrešok, s ktorým sa práca stane zábavou. Stanové prístrešky sú vhodné aj ako priestor pre uskladnenie materiálu, pracovných nástrojov alebo strojov. Vytvorte si za pár minút zázemie a pracujte v suchu a so strechou nad hlavou.

Potrebujete stanový prístrešok už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Stanový prístrešok má dostatočne silnú konštrukciu, aby ste ho mohli využiť aj na stavbe alebo na inom pracovisku, kde sa nepracuje zrovna v rukavičkách. Oceľový variant prístrešku zvládne aj  silnejšie výkyvy počasia. Hliníková konštrukcia je ľahká, prenosná a skladná. Samozrejmosťou je nepremokavá strešná plachta, ku ktorej jednoducho pripojíte bočné plachty suchými zipsami. Pre tých, čo potrebujú niečo extra, v ponuke máme extra silné hliníkové hexagonové konštrukcie v dvoch prevedeniach.

Montáž, demontáž a kotvenie
Stanový prístrešok postavíte vďaka nožnicovej konštrukcii behom pár minút aj s nasadením strešnej plachty. Na výber máte z viacerých variantov stanových  prístreškov. Hliníkový alebo oceľový? Je to len na Vašom výbere. Stanové prístrešky je možné ukotviť aj na betóne pomocou vodnej záťaže. Do trávy a piesku jednoducho zabijete kotviaci kolík z našej ponuky.

Skladovanie
Stanový prístrešok má po poskladaní malé rozmery, uskladniť ho môžete hoci aj do pivnice.

Stanový prístrešok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchlosť dodania ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník