Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stany na hasičské súťaže

  • Jednoduchá montáž
  • Odolná a stabilná konštrukcia
  • Ochrana pred dažďom i slnkom
  • Možnosť potlače reklamou

Hasičské súťaže majú neopakovateľnú atmosféru. Pre obce to býva obrovská slávnosť, často spojená aj s jarmokmi, či ďalšími udalosťami. Pri tomto type podujatí sa vždy oplatí mať poruke nejaký ten prístrešok.

Stany na hasičské súťaže sa hodia predovšetkým na zabezpečenie techniky, ochranu pred počasím, ale aj ako sklady či priestory pre odkladanie osobných vecí. Výborne sa pod nimi napríklad varí guláš. Univerzálne využitie je jednou z najväčších výhod prenosných stanov.

Konštrukcia

Ak aj vy hľadáte stany na hasičské súťaže, určite oceníte naše riešenia. Ponúkame prenosné stany s oceľovou aj hliníkovou konštrukciou, ktoré odolajú aj naozaj silným vrtochom počasia. Oba materiály sa vyznačujú skvelou výdržou a kvalitou. Oceľ sa viac hodí pre viac exponované miesta a je o niečo lacnejšia. Hliník je zasa univerzálnejší, ľahšie sa prenáša a lepšie sa s ním manipuluje. Oba druhy však nekompromisne robia to čo majú, teda poskytujú ochranu pred prírodou.

Oceľový, či hliníkový skelet je doplnený kvalitnou, odolnou a nepremokavou strešnou plachtou, ktorá zabezpečí sucho aj počas prietrže mračien. Na strechu sa vďaka suchým zipsom dajú veľmi rýchlo pripevniť aj bočné steny, čím si rýchlo dokážete vytvoriť uzavretý priestor. V prípade záujmu zvládneme aj reklamnú potlač stien, Môžete tak propagovať svoju obec alebo hasičský zbor

Montáž, demontáž a kotvenie

Postavenie stanu na hasičskej súťaži nezaberie ani 5 minút. Zvládne ju aj laik bez návodu. Jednoduchú manipuláciu umožňuje praktická nožnicová konštrukcia s rýchlorozkladacím mechanizmom. Nemusíte sa preto báť ani toho, že sa rýchlo priženie búrka. Budete rýchlejší. Zvýšenú pozornosť však určite venujte ukotveniu, ktoré je alfou a omegou bezpečnej stability stanu. Kotvenie závisí najmä od povrchu pod stanom. Ak je podklad tvrdý, napríklad drevo alebo betón, stan upevnite pomocou vodných záťaží. Ak ste na lúke a povrch pod vami je mäkký, budú vám stačiť aj kvalitné zatĺkacie kolíky, ktoré si u nás môžete zakúpiť.

Skladovanie

Ďalšou veľkou výhodou prenosných stanov je ich skladovanie, aj tie rozmernejšie stany sa dajú zložiť do kompaktnej veľkosti, ktorá zaberá minimum miesta. Zložený stan pre hasičské súťaže tak jednoducho uskladníte v pivnici, garáži, ale zavadzať nebude ani v hasičskej zbrojnici. Zmestí sa kamkoľvek. Na prevážanie nepotrebujete hasičské auto, stačí aj osobné.

Dodanie

Hasičské stany dodáme kuriérom kamkoľvek na Slovensko, aj do 24 hodín od potvrdenia objednávky. Ak ho však potrebujete rýchlejšie, môžete sa s nami dohodnúť a prísť si ho prevziať k nám do Liptovského Mikuláša. Po telefonickom dohovore na vás radi počkáme aj do večerných hodín, alebo pre vás otvoríme aj cez víkend.

Stany na hasičské súťaže - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník