Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Výstavný stánok

Výstavný stan

  • Rýchla a jednoduchá montáž
  • Silná a stabilná konštrukcia
  • Nepremokavá strešná plachta
  • Možnosť reklamnej potlače

Upútajte na seba pozornosť! Výstaviská sú na to, aby ste sa čo najlepšie odprezentovali. Ak chcete skutočne vystúpiť z davu a ukázať sa, výstavný stánok je prostriedok, ktorým vám v tom výrazne pomôže. Zároveň sú stany skvelým marketingovým nástrojom, na zvýšenie povedomia o  vašej značke.

Odlíšte sa od sivého davu a buďte výnimoční. Váš výstavný stánok si u nás môžete nechať aj potlačiť. „Oblečte“ ho do firemných farieb, aby upútal pozornosť potenciálnych klientov.

Konštrukcia
Naše výstavné stánky sú ultraprenosné. Ak často pendlujete medzi výstavami či trhmi, oceníte jednoduchú, no pevnú konštrukciu stanov. Stánky majú nožnicovú, rýchlorozkladaciu konštrukciu, ktorej obrovskou výhodou je jej rýchla montáž a tiež demontáž. Do 10 minút od príchodu na miesto môžete ponúkať svoj tovar.

Vybrať si môžete z dvoch typov konštrukcie - oceľovej, alebo ľahšej hliníkovej. Každá má svoje výhody. Do interiérov, resp. priestorov, kde nehrozí extrémne namáhanie konštrukcie vám stačí hliník. Ak však požadujete maximálnu stabilitu a silu, zvoľte oceľ, ktorá je aj mierne cenovo dostupnejšia. Pokiaľ potrebujete kompromis medzi prenosnosťou a výdržou, skúste zosilnené hliníkové konštrukcie s hexagonovým profilom. Súčasťou každého stanu je samozrejme aj nepremokavá, odolná strešná plachta. Na ňu je možné pomocou suchých zipsov pripevniť bočné plachty, ktoré vám v prípade záujmu dokážeme aj potlačiť reklamou.

Montáž, demontáž a kotvenie
Výstavné stánky sú rýchlorozkladacie, zložíte aj rozložíte ich za pár minút. Nožnicová konštrukcia umožňuje jednoduché ovládanie, zvládnu ho aj deti. Vždy je však dôležité stan dobre ukotviť. Je niekoľko spôsobov, ako to urobiť. Ak je podklad betónový, vhodná je vodná záťaž. Pokiaľ máte stan položený na tráve, prípadne podobnom mäkkom povrchu, využite kotviace kolíky.

Skladovanie
Výstavné stánky majú kompaktné rozmery a po zbalení zaberajú minimum priestoru. Bez problémov ich zbalíte a preveziete aj v osobnom aute, v dodávke si ich ani nevšimnete. Nezaberú prakticky žiadne miesto v pivnici, v sklade alebo v kancelárii.

Dodanie
Pomocou kuriérov stany doručujeme po celom Slovensku. Je však možné využiť aj osobný odber. Stačí zavolať, dohodnúť si termín a my vám stan vydáme v našom sklade v Liptovskom Mikuláši. Bez problémov aj vo večerných hodinách či cez víkend.

Výstavný stánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník