Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Záhradný altánok skladací

Záhradný altánok skladací

  • rýchla montáž/demontáž
  • po akcií ho jednoducho zbalíte a nebude Vám zaberať miesto na záhrade
  • môžete ho kedykoľvek presunúť a postaviť tam, kde práve potrebujete
  • cenovo dostupnejšie riešenie, ako drevený či murovaný altánok
  • minimálna náročnosť na údržbu oproti iným altánkom

Túžite po záhradnom altánku nemáte však na záhrade dostatok miesta? Riešením pre Vás sú skladacie záhradné altánky. Za niekoľko minút máte na záhrade postavený záhradný prístrešok, kde sa môžete Vy aj Vaši hostia schovať pred slnkom, dažďom alebo nepríjemným vetrom. Ani to najhoršie počasie neprekazí grilovačku a posedenie s priateľmi. Po akcii ho jednoducho zbalíte a uskladníte.

Potrebujete záhradný altánok už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Vybrať si môžete z hliníkovej alebo oceľovej konštrukcie, ktoré s dobrým kotvením zvládnu aj silný vietor, búrku alebo odviazanejšiu zábavu. Vyberte si farbu, rozmery a už zajtra môže byť vďaka záhradným skladacím altánkom na Vašej záhrade nezabudnuteľná  párty. Bočné plachty sa upevňujú na strechu suchými zipsami, takto budete skrytý pred zvedavými pohľadmi susedov.

Montáž, demontáž a kotvenie
Aj najväčší záhradný altánok z našej ponuky o rozmere 6x3 v pohode rozložia dve osoby. Nepotrebujete k tomu žiadne náradie a ani odborné skúsenosti. Behom pár minút Vám na záhrade vyrastie záhradní altánok, ktorý ste si sami poskladali. Odporúčamene ho ukotviť či už kotviacimi kolíkmi, gurtňami alebo vodnými záťažami.

Skladovanie
Skladovanie je nenáročné. Poskladaný altánok má len 1,5m a v pohode sa zmestí kamkoľvek. Na zimnú sezónu odporúčame strešnú plachtu dobre vysušiť.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník