Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Záhradný mobilný stan

  • Rýchla a ľahká montáž
  • Stabilná, kvalitná konštrukcia
  • Nepremokavá, odolná strecha
  • Veľa rozmerov a bohatá farebná paleta

Vyriešte problémy s nedostatkom miesta na záhrade. Radi si posedíte s priateľmi na dvore, no nemôžete si dovoliť nainštalovať klasický altánok? Záhradný mobilný stan ponúkne rovnakú službu za výhodnejšiu cenu a s oveľa efektívnejším využitím. Vytvorte si priestor na grilovačku s priateľmi, párty s rodinou, alebo len jednoducho na príjemný víkendový obed na čerstvom vzduchu.

Konštrukcia
Konštrukcia záhradného stanu je dostatočne masívna, aby bez problémov ochránila vašu zábavu aj vo vetre, či daždi. Je len na vás či dáte prednosť oceľovej konštrukcii alebo ľahšej hliníkovej. Obe vás spoľahlivo schovajú a vydržia aj ťažké podmienky. Hliníkovú konštrukciu odporúčame skôr tým, čo chcú altánok hneď po oslave schovať, oceľ zasa tým, ktorým nevadí, ak bude stan na záhrade rozložený aj dlhšiu dobu, bez manipulácie s ním.

Vďaka nepremokavej streche oba druhy vytvoria príjemný tieň a ak si k streche pripnete aj bočné steny, budete chránený aj od prehnanej pozornosti susedov.

Montáž, demontáž a kotvenie
S inštaláciou, ani s rozoberaním sa nemusíte trápiť. Záhradný mobilný stan rozložíte za 5 minút a to aj bez návodu na použitie. Demontáž je ešte jednoduchšia. Ľahkú manipuláciu umožňuje praktický rýchlorozkladací nožnicový mechanizmus, s ktorým je manipulácia hračkou. Veľmi dôležité je však dobré ukotvenie stanu. Záleží najmä na povrchu, na ktorom je stan umiestnený. Do mäkkých podkladov sa používajú kotviace kolíky. Ak je podklad pod stanom z betónu alebo iného tvrdšieho materiálu, radšej využite vodné záťaže.

Skladovanie
Po zbalení záhradný mobilný stan jednoducho odložíte do garáže, pivnice alebo kôlne a nemusíte si s ním robiť starosti. Zložený zaberie minimum miesta. Jeho praktické rozmery oceníte najmä vtedy, keď ho budete chcieť prenášať. Pohodlne sa vám totiž zmestí aj do osobného auta.

Dodanie
Stany, stánky a prístrešky doručujeme po celom Slovensku, kuriérskou spoločnosťou. V prípade potreby však môžete prísť aj k nám na výdajné miesto a vybrať si stan osobne. Ak sa predtým dohodneme, telefonicky alebo mailom, môžete prísť aj vo večerných hodinách či počas víkendu.

Záhradný mobilný stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník