Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Záhradný pavilón

Záhradný pavilón

  • rýchla montáž/demontáž
  • veľký výber rozmerov od 2x2m až po 3x6m
  • ochrana pred dažďom, vetrom aj pálivým slnkom
  • cenovo dostupné pre každého
  • viacúčelové využitie

Čas strávený na záhrade je spojený s oddychom a relaxom. Čo však v prípadoch, keď Vám to počasie nedovolí? V tých momentoch oceníte výhody záhradných pavilónov, ktoré ochránia pred dažďom, ale aj pre nepríjemnými slnečnými lúčmi. Výhodou záhradných pavilónov je, že ich môžete často presúvať z miesta na miesto. V jeden deň Vám poskytujú príjemný tieň pri bazéne, inokedy zasa ochránia  záhradné sedenie pred dažďom.

Potrebujete záhradný pavilón už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Záleží len na Vás pre aký typ konštrukcie sa rozhodnete. V ponuke máme oceľové alebo estetickejšie hliníkové konštrukcie. Strešné plachty sú samozrejme nepremokavé. Bočné plachty pripevníte jednoducho suchými zipsami o strechu stanu a nemusíte sa obávať zvedavých  susedov. Pre tých, čo si doprajú viac luxusu odporúčame hexagonové hliníkové prevedenia záhradných pavilonov. Vybrať si môžete z niekoľkých kompaktných rozmerov a množstva farieb. Všetky náhradné diely sú ľahko vymeniteľné.

Montáž, demontáž a kotvenie

Montáž a demontáž je zvládnuteľná behom pár minút hoc aj jednou osobou. Bez náradia alebo väčšej námahy to zvládnu aj ženy. Pre svoju mobilitu sa záhradné pavilóny stanú neodmysliteľnou súčasťou Vašej záhrady. Stačí záhradný pavilón dobre ukotviť a ste v suchu… alebo v tieni.

Uskladnenie
Uskladnenie je nenáročné, zložený zaberie málo miesta. Pri uskladnení na dlhšiu dobu odporúčame dobre vysušiť strechy aby sa zabránilo tvorbe plesní.

Záhradný pavilón - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ Všetko v poriadku od objednania po doručenie. ”
Overený zákazník