Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Záhradný prístrešok

Záhradný prístrešok

  • viacúčelové využitie
  • rýchlo rozloženie a zloženie
  • pevná a stabilná konštrukcia
  • plne nahradí drevené alebo murované prístrešky

Isto by sa Vám občas hodil na záhrade prístrešok, kde by ste mohli uskladniť náradie, materiál, alebo drevo? Záhradný prístrešok je ideálny pomocník pre vytvorenie zastrešeného priestoru na miestach, kde si nemôžete dovoliť mať vybudovaný trvalý prístrešok. Záhradný mobilný prístrešok  je veľmi jednoducho prenosný a tak ho môžete po záhrade ľubovoľne presúvať všade tam, kde práve potrebujete.

Potrebujete záhradný prístrešok už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Či si už vyberiete oceľovú, hliníkovú alebo profi hexagonovú konštrukciu všetky sa vyznačujú pevnosťou a stabilitou. Spoje konštrukcie sú šróbované, takže s výmenou ktoréhokoľvek poškodeného dielu si poradí každý hravo sám. Nepremokavosť  záhradného prístrešku zabezpečuje strešná plachta, na ktorú za upevňujú bočné plachty, ktoré ochránia aj pred vetrom.

Montáž, demontáž a kotvenie
Zloženie a rozloženie záhradného prístrešku zaberie len pár minút. Nožnicová konštrukcia zabezpečuje, že k zloženiu nie je potrebné žiadne náradie a v pohode si s montážou poradí aj jeden človek. Správnym ukotvením zabezpečíte záhradné prístrešky proti poškodeniu vetrom.

Skladovanie
Pred uskladnením prístrešku na dlhšiu dobu doporučujeme vysušiť strešnú plachtu.

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Spokojnosť ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník