Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Záhradný stan

Záhradný stan

  • rýchla montáž/demontáž
  • oceľová, hliníková alebo hexagonová konštrukcia
  • nepremokavá strešná plachta - dokonalá ochrana nielen pred dažďom, ale aj páliacim slnkom
  • mobilita  - postavíte si stan vždy tam, kde práve potrebujete
  • rôzne rozmery a farby
  • minimálna údržba

Ak patríte aj Vy k tým, čo nemajú dostatok miesta na záhrade  máme pre Vás riešenie. Záhradné stany sú dokonalou náhradou dreveného altánku.Grilovačku s priateľmi či posedenie s rodinou Vám odteraz počasie neprekazí. Po akcii záhradný stan jednoducho zbalíte a zostane Vám voľný priestor.

Potrebujete záhradný stan už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Oceľová konštrukcia s práškovým náterom alebo ľahká hliníková konštrukcia, ktorú si pri práci obľúbia hlavne ženy? Výber je len na Vás. Hľadáte niečo extra, práve pre Vás máme hliníkové hexagonové konštrukcie v dvoch prevedeniach. Nastaviteľné výšky nôh, vymeniteľné náhradné diely, nepremokavá strešná plachta, možnosť doplniť záhradný stánok o bočné plachty.

Montáž, demontáž a kotvenie
Postavenie stanu je veľmi jednoduché a zvládnu ho aj manuálne nezručný ľudia. Pri správnom ukotvení Vám jeho silná konštrukcia zabezpečí nerušené chvíle pohody na záhrade alebo pri bazéne aj počas silného vetra.

Skladovanie
Po poskladaní stan zaberá málo miesta. Nielen že sa zmestí do kufra auta, ale nevyžaduje si ani špeciálne podmienky na uskladnenie

Záhradný stan - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ rýchlosť dodania kvalita , hlavne striešky je super ”
Overený zákazník
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník