Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Kovový altánok

Kovový altánok

  • mobilita, skladnosť
  • ľahká montáž, demontáž
  • rôzne rozmery a farby
  • možnosť spájania, čím získate väčší rozmer
  • náhradné diely  vždy skladom

Kovové altánky majú všestranné využitie. Ak potrebujete niečo narýchlo prestrešiť alebo uskladniť, sú pre Vás ideálnym pomocníkom.Kovové altánky výborne poslúžia aj ako záhradné altánky. Bez použitia náradia behom pár minút dokážete kovový altánok postaviť kdekoľvek. Na výber je z 5 rozmerov v 6 farebných prevedeniach.

Potrebujete skladací stánok už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.

Konštrukcia
Vybrať si môžete z dvoch materiálov konštrukcie – hliníkovej a oceľovej. Oba typy sú pevné a stabilné a ich výhodou je, že sú ľahko prenosné. Konštrukcie máme v štyroch prevedeniach od základnej až po profi. Strešné plachty kovových altánkov sú nepremokavé, bočné plachty sa jednoducho upevňujú suchými zipsami na strechu stanu. V ponuke nájdete aj bočné plachty s oknom a bočné plachty s dverami.

Montáž, demontáž a kotvenie
Nožnicová konštrukcia kovového altánku zabezpečuje, že altánok rozloží aj jedna osoba behom pár minút. Kotvenie kolíkmi alebo vodnými záťažami Vám  zabezpečí, že stan odolá aj silnejším výkyvom počasia.

Skladovanie
Pred uskladnením doporučujeme strešnú plachtu vysušiť, zabránite tvorbe plesní. Inak je skladací stánok nenáročný na skladovanie. Po poskladaní kovový altánok nezaberie veľa miesta.

 

Kovový altánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ Rýchlosť obchodu Všetko O. K. ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník