Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Predajný stánok

Predajný stánok

  • ľahká montáž, demontáž
  • minimálna údržba
  • rôzne rozmery a farby
  • nepremokavé, dokonalá ochrana pred poveternostnými podmienkami
  • ľahko prenosné a skladné

Predávate na trhoch, jarmokoch alebo len jednoducho ponúkate tovar z Vášho dvora? Celý deň stáť na mieste, či prší, fúka vietor alebo páli slnko. Riešením sú pre Vás predajné stánky. Predajný stánok sa hodí pre akýkoľvek typ predaja – jarmoky, trhy, remeselné akcie, predaj z dvora, jednoducho ho využijete všade tam, kde sa potrebujete oddeliť od konkurencie a zároveň chcete mať tovar chránený pod strechou.

Potrebujete predajný stánok už dnes? Poprad, Ružomberok, Dolný Kubín, Liptovský Hrádok, Brezno - na základe telefonického dohovoru si viete svoj tovar vyzdvihnúť v Liptovskom Mikuláši bez nákladov na kuriéra dokonca aj vo večerných hodinách.


Konštrukcia
Predajné stánky ponúkame vo viacerých prevedeniach konštrukcie. Záleží na Vás, čo vyhovuje Vaším potrebám a či si zvolíte oceľovú, hliníkovú alebo profi hexagonovú konštrukciu. Všetky typy sú  nenáročné na údržbu. Ponúkame viaceré rozmery predajných stánkov. Záleží len na Vás či využijete najmenší rozmer 2x2  metra alebo chcete poriadny priestor a zvolíte najvyšší model 3x6 metrov.

Montáž, demontáž a kotvenie
Predajný stan vďaka nožnicovej konštrukcii postavíte behom pár minút. Nepotrebujete k tomu žiadne náradie, postavenie zvládne aj jedna osoba. Rozmery zloženého stanu Vás príjemne zaskočia. Bez problémov stan môžete so sebou prevážať v osobnom aute a mať ho tak kedykoľvek k dispozícii. Konštrukciu predajného stánku upevníte kotvením - kotviaci kolík, gurtne alebo vodné záťaže na výber máte viacero možností.

Skladovanie
Poskladaný predajný stánok nezaberá veľa miesta a nevyžaduje si žiadne špeciálne podmienky.

Predajný stánok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Tovar bol vyexpedovaný rýchlo, s nákupom som spokojný. ”
Overený zákazník
„ Spokojnosť pani veľmi ochotná nemám čo vytknúť ”
Overený zákazník