Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Stan na terasu

          Stan na terasu

  • cenovo výhodné a hlavne rýchle prestrešenie
  • jednoduchá montáž/demontáž 
  • ľahko prenosný - postavíte stan tam, kam práve potrebujete
  • nepremokava strešná plachta - ochrana pred dažďom, snehom a slnkom
  • bočné plachty s oknom a dverami
  • rôzne rozmery a farby
  • minimálna údržba

Aj Vy patríte k tým, ktorí si aj napriek chladnejšiemu počasiu radi posedia na terase  s priateľmi? Alebo potrebujete prestrešiť terasu pred reštauráciou, pohostinstvom či kaviarňou. Stan na terasu je  najrýchlejším a najvýhodnejším prestrešením terasy. Dokonale ochráni Vás či Vašich hostí pred nepriaznivým počasím. Terasový stan môžete použiť aj ako nefajčiarsku zónu alebo detský kútik.

Vďaka nožnicovej konštrukciu terasového stanu rozloženie zvládne aj jedna osoba za pár minút. Na výber je viacero variánt rozmerov a materiálov konštrukcie - od základnej oceľovej až po profi hexagonové prevedenie.  Nepremokavá strešná plachta je samozrejmosťou. Bočné steny terasového stanu prispôsobíme Vaším potrebám. Bočné plachty s oknom dokonale presvetlia vnútorný priestor.

Ak máte Vašu terasu vykurovanú, bočná plachta s dverami zabezpečí úniku tepla a hostia budú môcť bez problémov vstúpiť či vystúpiť zo stanu. Netreba zabudnúť aj na kotvenie stanu. Vodnými záťažami stan ukotvíte aj na betóne. Stačí už len vybrať správny rozmer a farebné prevedenie a môžete privítať prvých hostí pod Vaším terasovým stanom.

 

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ dodání do domu ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník